Τι ζώδιο είναι το έτερον σας ήμισυ; Μάθετε ποια είναι η ερωτική του φαντασίωση και χαρίστε του την απόλυτη ηδονή!

Μάθε ποια είναι η φαντασίωση του ανάλογα με το ζώδιό του!

Μάθε ποια είναι η φαντασίωση του ανάλογα με το ζώδιό του!

Κριός: Το μυστικό για να κάνεις τη φαντασίωση του συντρόφου σου πραγματικότητα είναι αρκετά απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να του κάνεις κάποια παιχνίδια εκεί που δεν το περιμένει. Προσπάθησε να του δείξεις ότι θέλεις να κάνετε σεξ σε ένα σημείο του σπιτιού που είναι πολύ περίεργο και που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ άλλη φορά να γίνει κάτι τέτοιο σε εκείνο το μέρος. Θα δεις ότι θα ξετρελαθεί και δεν θα θέλει με τίποτα να σε χάσει.

Ταύρος: Ο σύντροφός σου σαν άντρας Ταύρος αυτό που θέλει είναι νιώθεις εσύ πρώτα ευχαριστημένη και άνετα μαζί του. Το μυστικό όμως για να κάνεις τη φαντασίωση του πραγματικότητα είναι να τον αφήσεις να σου κάνει όλα όσα αυτός θέλει. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει ότι αυτός είναι που έχει εκείνη τη στιγμή το πάνω χέρι και θα σε κάνει να καταλάβεις ποιος είναι ο άντρας της υπόθεσης. Α, και μην ξεχνάς αν του πεις να έρθει και μια βόλτα από την… πίσω πόρτα να είσαι σίγουρη ότι πραγματικά θα τον ξετρελάνεις.

Δίδυμοι: Το μυαλό ενός άντρα Διδύμου να είσαι σίγουρη ότι είναι το μεγαλύτερο ατού του! Στον σύντροφό σου λοιπόν να ξέρεις ότι του αρέσει πολύ να στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιερχομένου πριν την ώρα που θα γίνει η σεξουαλική πράξη. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν για να του κάνεις τη φαντασίωσή του πραγματικότητα, είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας να του στέλνεις συνεχώς μηνύματα με το τι θέλεις να του κάνεις και με το τι θέλεις να σου κάνει. Θα δεις ότι αυτό θα τον εξιτάρει και θα σκέφτεται συνεχώς την ώρα που θα συναντηθείτε.

Καρκίνος: Ένας άντρας Καρκίνος δεν θέλει να ξέρεις τις βαθύτερες φαντασιώσεις του, αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αφού πολλές φορές από τις συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που κάνετε κατά και καιρούς προδίδεται. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις για να γίνει η φαντασίωση του πραγματικότητα είναι να τον ενθαρρύνεις με διάφορα παιχνίδια στο κρεβάτι να σου δείξει ότι είναι ο ισχυρός της υπόθεσης και να παραδοθείς στα χέρια του.

Λέων: Αγαπητή μου, στην περίπτωση του δικού σου συντρόφου αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να φανείς γενναία. Η μεγαλύτερη φαντασίωση ενός άνδρα Λέοντα είναι την ώρα της σεξουαλικής πράξης να γυρίζετε τη δικιά σας αισθησιακή ταινία. Ναι, ναι έτσι είναι. Έναν άντρα Λέων τον εξιτάρει πάρα πολύ να βλέπει τι κάνει την ώρα της σεξουαλικής πράξης γι” αυτό εάν δεν θέλεις να γίνεις η πρωταγωνίστρια της ταινίας αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις έναν μεγάλο καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει εκεί όλα αυτά που κάνετε.

Παρθένος: Θα έλεγα ότι αυτό που εξιτάρει έναν άνδρα Παρθένο είναι λίγο περίεργο. Η φαντασίωση λοιπόν του συντρόφου σου είναι την ώρα που κάνετε σεξ να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και κάποια άλλα άτομο μαζί σας εκείνη την στιγμή. Φυσικά, μην ξεχάσεις να του λες συνεχώς τι κάνετε όλοι μαζί μέσα στο κεφάλι σου, γατί διαφορετικά δεν θα μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεσαι. Θα δεις ότι θα τον ξετρελάνεις και θα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με αυτά που θα του λες. Κάν” το και να είσαι σίγουρη ότι ούτε που θα του περάσει από το μυαλό να σε αφήσει ποτέ.

Ζυγός: Αυτό που επιθυμεί ένα άντρας Ζυγός είναι την ώρα της σεξουαλικής πράξης να κάνει κάτι που θα ευχαριστήσει πιο πολύ εσένα. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Για να του κάνεις λοιπόν τη φαντασίωση του πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι την ώρα του σεξ να του λες συνεχώς πόσο τέλειος είναι στο κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει ότι οι αποδόσεις του στον σεξουαλικό τομέα βελτιώνονται συνεχώς και το ηθικό του αλλά και η τεστοστερόνη του θα ανέβουν στα ύψη. Πριν το κάνεις αυτό, φρόντισε να είσαι ξεκούραστη γιατί θα σε κουράσει αρκετά.

Σκορπιός: Για να κάνεις τη φαντασίωση του συντρόφου σου πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βαφτείς και να ντυθείς όμορφα και με μερικά παιχνιδάκια να τον χαλαρώσεις από τη δύσκολη ημέρα που πιθανόν να είχε στη δουλειά. Ξεκίνησε κάνοντας του λίγο μασάζ και προκαλώντας τον να πάτε στην κρεβατοκάμαρα. Να είσαι σίγουρη ότι θα του φτιάξεις όλη τη διάθεση και θα περάσετε και οι δύο πραγματικά υπέροχα. Α, και μην ξεχνάς δεν είναι κακό να τον αφήσεις να ξεσπάσει με αυτόν τον τρόπο τον εκνευρισμό που είχε στη δουλειά. Να είσαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει.

Τοξότης: Η φαντασίωση ενός άντρα Τοξότη είναι να κάνει σεξ στη φύση. Γι΄αυτό για να τον κάνεις να ενθουσιαστεί πρότεινε του να κάνετε μια βόλτα στο βουνό ή να πάτε σε μια ερημική παραλία και κάνε τη φαντασίωση του να γίνει πραγματικότητα. Προσπάθησε την ώρα που θα στήσετε τη σκηνή σας ή θα ξαπλώσετε στην αμμουδιά να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και θα δεις ότι θα τον εκπλήξεις και θα περάσετε και οι δύο τόσο όμορφα όσο καμία άλλη φορά. Αν φυσικά διαθέτεις περισσότερα χρήματα κάντου δώρο ένα ταξίδι σε εξωτικό μέρος και φρόντισε να βρεις μια τοποθεσία που δεν θα έχει κόσμο. Καλά να περάσετε!

Αιγόκερως: Αυτό που πρέπει να κάνεις για να γίνει η επιθυμία του συντρόφου σου πραγματικότητα είναι να πάρεις ρεπό αλλά και να πάρει και αυτός ρεπό από τη δουλειά του και να πάτε σε ένα ξενοδοχείο σαν δύο εραστές που έχουν χρόνια να συναντηθούν. Προσπάθησε να περάσετε όλη την ημέρα σας εκεί κάνοντας ασταμάτητα έρωτα. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να είσαι αρκετά ξεκούραστη και να του δείχνεις ότι σου έχει λείψει το σώμα του τόσο πολύ όσο δύο ανθρώπων που συναντιούνται μετά από τόσο καιρό και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο απλά να είναι με αυτόν που αγαπάνε και να κάνουν έρωτα.

Υδροχόος: Για εσένα τα πράγματα δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ δύσκολα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι την ώρα που θα είστε στο κρεβάτι να του πεις ότι θέλεις να του δείξεις κάτι και να βγάλεις ένα βιβλίο το οποίο θα περιέχει διάφορες στάσεις του σεξ. Προσπάθησε να τον κάνεις να νιώσει άνετα και αν δεις ότι ντρέπεται να γυρίσει τη σελίδα, βοήθησε τον εσύ. Στη συνέχεια ρώτα τον με παιχνιδιάρικο τρόπο ποια του άρεσε και αν θέλει να την κάνετε μαζί. Θα δεις ότι με αυτό που θα κάνεις θα ενθουσιαστεί και θα σταματήσει να είναι ντροπαλός. Μπορώ να πω ότι θα εκπλαγείς από αυτά που θα γίνουν την ώρα του σεξ.

Ιχθείς: Να ξέρεις ότι ένας άντρας Ιχθείς αν δει μια ερωτική σκηνή σε κάποια ταινία θα την έχει συνεχώς στο μυαλό του. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να γίνει η φαντασίωση του πραγματικότητα είναι να ντυθείς σαν την αγαπημένη του ηθοποιό και να παίξεις τη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας που θα δεις μαζί του στο κρεβάτι. Να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί πραγματικά και την ώρα που θα παίζετε την αισθησιακή ταινία σας θα σου πει να κάνετε και άλλες σκηνές από ταινίες. Μπορώ να πω ότι θα περάσετε υπέροχα εκείνο το βράδυ στο σπίτι.

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ