Νέα εκπομπή, σε νέα τηλεοπτική στέγη, το κανάλι Ε, για την Ελεονώρα Μελέτη!

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας τέλος στη μακρόχρονη πορεία της στο Star. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να δοκιμάσει νέα τηλεοπτικά βήματα και έδωσε τα χέρια με το «Έψιλον» στο οποίο θα παρουσιάζει μια εκπομπή ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, με επίκεντρο σύγχρονα κοινωνικά θέματα και ανθρώπινες ανησυχίες. Σύμφωνα με το tlife, η Ελεονώρα παρουσίασε στο κανάλι τον πιλότο της εκπομπής, ο οποίος άρεσε στους ιθύνοντες και αποτέλεσε αφορμή να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή της.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/09/13/eleonora-meleti-people-1.jpg

«Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία θα έχει θέμα της τον άνθρωπο και ότι μπορεί να τον απασχολεί... Ναι, όντως έχουμε να κάνουμε με ένα πρότζεκτ που θα έχει έντονα στοιχεία έρευνας και ενημέρωσης, χωρίς φυσικά να μιλάμε για μία αυστηρή ενημερωτική εκπομπή.

Πάντως, επειδή κι εμείς διαβάζουμε όλα αυτά περί extreme sports κ.τ.λ, όχι η εκπομπή που ετοιμάζουμε δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Οσο δε για τον αν η Ελεονώρα θα ταξιδεύει; Οχι δεν πρόκειται να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή και τα ταξίδια να είναι ο στόχος της. Θα ταξιδεύει μόνο αν χρειάζεται στο πλαίσιο της έρευνας που θα πρέπει να κάνει για το θέμα με το οποίο θα αποφασίζει να ασχοληθεί» αποκαλύπτει στο TLIFE στενός συνεργάτης της Ελεονώρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ