Δύο παρουσιάστριες ειδήσεων ξεσηκώνουν τον Αραβικό κόσμο: η μία ντύθηκε στρατιωτίνα & η άλλη έβγαλε την μαντήλα! (φωτό & βίντεο)

Έμπρακτη υποστήριξη. Στο πλευρό των στρατιωτών του Λιβάνου θέλησε να σταθεί η παρουσιάστρια των ειδήσεων για το κανάλι Al Jadeed TV, Samar abou Khalil, και το έκανε φορώντας στολή παραλλαγής, μπερέ και μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους. Οι στρατιώτες του Λιβανέζικου στρατού δίνουν μάχες στα σύνορα με την Συρία με ισλαμιστές μαχητές με σημαντικές απώλειες, αφού 10 στρατιώτες είναι νεκροί και 13 αγνοούμενοι ή πιθανότητα αιχμάλωτοι.  AFP PHOTO/ Al Jadeed TV
AFP PHOTO/ Al Jadeed TV

Έμπρακτη υποστήριξη. Στο πλευρό των στρατιωτών του Λιβάνου θέλησε να σταθεί η παρουσιάστρια των ειδήσεων για το κανάλι Al Jadeed TV, Samar abou Khalil, και το έκανε φορώντας στολή παραλλαγής, μπερέ και μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους. Οι στρατιώτες του Λιβανέζικου στρατού δίνουν μάχες στα σύνορα με την Συρία με ισλαμιστές μαχητές με σημαντικές απώλειες, αφού 10 στρατιώτες είναι νεκροί και 13 αγνοούμενοι ή πιθανότητα αιχμάλωτοι. 

https://lh5.googleusercontent.com/proxy/5Lz1q37KFmPCrfK11hN7pJn8RO4-SzmoyLhyIsgYaM__nIn4dv5LtFE7p5y5FBAKlAP9Bc1uVor1z_IZddxXcg=w426-h240-n






Πρόκειται για την πρώτη παρουσιάστρια αραβικού δελτίου ειδήσεων που εμφανίζεται χωρίς μαντίλα. Οι αντιδράσεις είναι πολλαπλές.

Η νεαρή δημοσιογράφος του Al Ekhbariya εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο που μεταδίδεται από στούντιο του καναλιού που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Το Al Ekhbariya είναι κρατικό κανάλι της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με τον νόμο της χώρας, οι γυναίκες μπορούν να εμφανίζονται χωρίς μαντίλα στην τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας αλλά όχι σε κρατικό κανάλι.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ