Talk of the town: Τζίρος 2 εκατ. ευρώ στο πάρτι Ρέμου και Χούλιο Ιγκλέσιας με το ΣΔΟΕ στο πρώτο τραπέζι σε ρόλο επίσημου καλεσμένου!

Τα έσοδα του Nammos της Μυκόνου από τη συναυλία στην Ψαρρού που έγινε talk of the town έφτασαν τα 2 εκατ. ευρώ και αυτή τη φορά το ΣΔΟΕ δεν έφτασε κατόπιν... εορτής. Ήταν εκεί από νωρίς.

Μύκονος: Συναυλία Ιγκλέσιας – Ρέμου με τζίρο 2 εκατ. ευρώ και... ΣΔΟΕ

Όπως γράφει η Καθημερινή, οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών έφτασαν νωρίς στο beach bar Nammos, έκαναν ελέγχους στις αποθήκες και αμέσως μετά έπιασαν πόστο στην ταμειακή μηχανή για να ελέγχουν εάν εκδίδονται όλες οι αποδείξεις.
Κατά τον έλεγχο της αποθήκης καταμετρήθηκαν όλα τα ποτά και οι σαμπάνιες, ώστε στο τέλος τη νύχτας να διαπιστωθεί εάν οι αποδείξεις είναι σε συμφωνία με την κάβα που δεν καταναλώθηκε.

Και αφού η συναυλία τελείωσε και όσοι την παρακολούθησαν έφυγαν, οι «ράμπο» συνέχισαν τη δουλειά. Πραγματοποιήθηκε και το γνωστό «Ζ» της ταμειακής μηχανής, που έβγαλε τζίρο λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό Δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 500.000 ευρώ από ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ