«Hide & Seek» : Ένα all day bar- restauran με τον ατμοσφαιρικό κρυμμένο κήπος στο Χαλάνδρι που θα σας κάνει να ανηφορίσετε στα Βόρεια Προάστια! (φωτό)

Απο τα πιο προσεγμένα new entries στην περιοχή του Χαλανδρίου, αποτελεί το ολοκαίνουριο all day bar & restaurant "Hide & Seek" στην άνοδο της Λ. Κηφισίας στο Νο 250-254 στο Χαλάνδρι (δίπλα στον Κωτσόβολο στο παλαιό Tutti a Tavola).

Στο βάθος του διαδρόμου, ένας ατμοσφαιρικός κρυμμένος κήπος- μια μαγική αυλή σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην πολύβουη Λεωφ. Κηφισίας. Και τίποτα δεν σε προϊδεάζει γι' αυτό που θα συναντήσεις λίγα μόλις μέτρα μακριά. Η πλήρης απομόνωση.

Ένα all day spot κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι και παρεϊστικες αλλά και ρομαντικές βραδιές. Η μπάρα του γνωστού bartender Σπύρου Κερκύρα, είναι πάντα γεμάτη. Οι συνεργάτες του στο bar, εξίσου ταλαντούχοι γεμάτοι έμπνευση!

Μεσογειακές γεύσεις με απρόβλεπτα twist στο μενού καθώς και ξεχωριστά cocktails συνοδεύονται από μπαρίστικη μουσική. Το περιβάλλον μοναδικό!



Ανοιχτό από το πρωί για φρέσκους χυμούς και καφέ, gourmet snack, δροσερές σαλάτες και aperitif έως απογευματινές συναντήσεις με συνεργάτες ή φίλους και το βράδυ με υπέροχες σύγχρονες γεύσεις, κοκτέιλ και spirits συντροφιά με μουσική γεμάτη από καλοκαιρινή διάθεση.

Το Hide & Seek αναμειγνύει τα top συστατικά για τη χαλάρωση και τη διασκέδασή μας.


Info

Λεωφόρος Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6776747

athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ