Είστε λάτρεις του sushi; Το Matsuhisa σας ταξιδεύει στην ιαπωνική παράδοση μέσα από τις μοναδικά πιάτα του!


Το Matsuhisa, ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του sushi όλο το χρόνο, υποδέχτηκε το χειμώνα. Οι φινετσάτες γεύσεις με την υπογραφή του Nobu, συντροφεύουν τα βράδια των παρευρισκομένων του με ιαπωνική παράδοση, στυλ και την απαράμιλλη ποιότητα που συνοδεύει το όνομα Matsuhisa.

http://i1.wp.com/www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2014/02/Winter-Oamakase_Page_2-21.jpg?w=700

Για φέτος το χειμώνα, το Matsuhisa σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα αλλά και ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο χειμερινό menu που δημιουργήθηκε μόνο για εσάς, το «Winter Omakase» με 6 πιάτα ξεχωριστών συνδυασμών στην προνομιακή τιμή των 40€, αναφέρει το youweekly.gr...

Παράλληλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μπορείτε να απολαμβάνετε DJ nights με μουσική υπόκρουση που θα πλαισιώνει διασκεδαστικά το δείπνο σας καθώς και με ξεχωριστά cocktails με την υπογραφή Nobu. Το Matsuhisa Athens αναλαμβάνει ακόμη πριβέ events, catering στο χώρο σας και φιλοξενεί μοναδικής ποιότητας εκδηλώσεις, ενώ κάθε Κυριακή απόγευμα αποτελεί τον ιδανικό οικογενειακό προορισμό χάρη στον ειδικό χώρο παιδικής απασχόλησης και την casual ατμόσφαιρά του.

Winter  Oamakase_Page_2 (2)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ