Πρωτοφανές απρόοπτο στο Αλ Τσαντίρι- Πήραν τα αίματα τη Χρύσα Ρώπα, επί σκηνής!

To πρωτοφανές περιστατικό έγινε ελάχιστα λεπτά μετά την επιστροφή στον αέρα και ό,τι είχε ολοκληρωθεί το διαφημιστικό break.

To πρωτοφανές περιστατικό έγινε ελάχιστα λεπτά μετά την επιστροφή στον αέρα και ό,τι είχε ολοκληρωθεί το διαφημιστικό break.

Η πρώτη σκηνή του Αλ Τσαντίρι, βρίσκει τη Χρύσα Ρώπα και το Λάκη Λαζόπουλο στο κρεβάτι. Αμέσως μετά το χειροκρότημα του κοινού, η αγαπητή ηθοποιός κρατούσε κάτι τούβλα, στα οποία και χτύπησε πριν σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το μέτωπο της Χρύσας Ρώπας μάτωσε και ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν πρώτος που το συνειδητοποίησε, με τη συμπρωταγωνίστριά του να συνεχίζει ωστόσο το νούμερο επί σκηνής, ακάθεκτη.

Χαμογελαστή και ανεπηρέαστη από αυτό το απρόβλεπτο ατύχημα, η Χρύσα Ρώπα άρχισε να γελά μη εγκαταλείποντας ωστόσο τη σκηνή του Αλ Τσαντίρι, και όλα αυτά μπροστά στο κοινό, που την αποθέωνε! Η αγαπητή ηθοποιός συνέχιζε την ερμηνεία της, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ατύχημά της, μέχρι που την πήραν στην κυριολεξία τα αίματα!

Δείτε το βίντεο:

 

Χρειάστηκε να αρχίσει το αίμα να κυλά στο πρόσωπο της, για να ζητήσει τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος ζωντανά από την παραγωγή της εκπομπής, να γίνει μία μικρή διακοπή,προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στη συμπρωταγωνίστριά του.

Δείτε το βίντεο:

 

Η επιστροφή στον αέρα, βρήκε τη Χρύσα Ρώπα και το Λάκη Λαζόπουλο να γνωρίζουν το αποθεωτικό χειροκρότημα των καλεσμένων στο Αλ Τσαντίρι. Μετά το ατύχημα, η Χρύσα Ρώπα συνέχισε το νούμερό της, με τσιρότο στο μέτωπο! Μάλιστα ακόμη και οι διάλογοι στο σενάριο των δύο ηθοποιών, άλλαξαν αναπόφευκτα και κινήθηκαν με αυθορμητισμό γύρω και από αυτό το απολαυστικό απρόοπτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ