Χαλαρώστε για weekend με μια ιστοριούλα: ηθοποιός φλερταριζε μανεκέν και αυτή αναμετέδιδε ταυτόχρονα στο twitter... Τς τς

Αυτό συνέβη μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το L.A., όπου η αμερικανίδα Melissa Stetten (φωτό), μοντέλο, έτυχε να κάτσει δίπλα στον “έτσι κι έτσι” διάσημο ηθοποιό Brian Presley (φωτό).

Αυτό συνέβη μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το L.A., όπου η αμερικανίδα Melissa Stetten (φωτό), μοντέλο, έτυχε να κάτσει δίπλα στον “έτσι κι έτσι” διάσημο ηθοποιό Brian Presley (φωτό).

Ο Brian, νέος και εμφανίσιμος άνδρας, γοητεύτηκε από την ομορφιά της Melissa και της έπιασε την κουβέντα. Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης προσπαθούσε να την “κερδίσει”, με περιαυτολογίες, εξυπνάδες και…ψεμματούρες, χωρίς να καταλάβει ότι η νεαρή αναμετέδιδε κάθε νέα ατάκα, την ίδια στιγμή, στους 13.000 followers που έχει στο twitter.


Έπειτα από λίγο κάποιος follower έγραψε στη Melissa πως ο άντρας δίπλα της ήταν παντρεμένος με παιδί (ο ίδιος το είχε νωρίτερα αρνηθεί) και όχι μόνο αυτό, αλλά και πρώην αλκοολικός που είχε παραδεχθεί δημόσια το πρόβλημά του. (Όμως στο αεροπλάνο είχε ήδη “κατεβάσει” τρεις μπύρες, όπως έγραψε η Melissa).
Οι ατάκες του Brian έγιναν ανάρπαστες, κυκλοφόρησαν παντού και η Melissa αναρωτήθηκε την άλλη μέρα στο twitter: “Μήπως κατέστρεψα τη ζωή ενός ανθρώπου;”…
Όχι εσύ Melissa, το wi-fi της Virgin Atlantic. Πάρτε μια γεύση από τις ατάκες που δημοσίευσε το άκαρδο μοντέλο
-6 June 12, Melissa Stetten@MelissaStetten
“Ο Brian, ο ηθοποιός που κάθεται δίπλα μου, μου λέει για το ρόλο του στην ταινία του Κέρτ Ράσελ και τις πνευματικές του πεποιθήσεις.”
“Ο Brian μου μιλά για τον εαυτό του ως καλλιτέχνη και για το ότι πιστεύει πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όπως τώρα εμείς που βρεθήκαμε δίπλα δίπλα σε αυτή την πτήση.”


“Ο Brian φοράει βέρα. Τον ρωτάω τι κάνει η γυναίκα του και μου λέει ότι φορά το δαχτυλίδι απλώς επειδή του αρέσει. Ναι Brian.”
“O Brian είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, πολύ straight στις σχέσεις του, που έτυχε να κλείσει ένα διαφημιστικό στα McDonalds όταν ήταν 19, και μετά το ένα πράγμα έφερε το άλλο, ήταν θέλημα θεού.”
“Ο Brian σιχαίνεται τους υποκριτές και τους στενόμυαλους, παρότι μεγάλωσε σε ένα πολύ συντηρητικό σπίτι. Για παράδειγμα, για το θέμα με τους gay γάμους, η άποψή του είναι zzzzzzzzz………..”
“Ο Brian μόλις με ρώτησε τη δουλειά κάνω. Του είπα “μοντέλο” και μου είπε ” αχ πόσο του αρέσει να γνωρίζει άλλους καλλιτέχνες σαν κι αυτόν.”
“Ο Brian μόλις τελείωσε μια ταινία με τον Matthew Mconahey που ενέπνευσε την “δουλειά του” εξαιρετικά γιατί κι αυτός είναι παιδί της επαρχίας όπως ο Matthew.”
“Ο Brian μόλις μου είπε ότι ήταν αρραβωνιασμένος για έξι μήνες αλλά χώρισε.”
“Απίστευτο. Έχει πιει τρεις μπύρες και είναι λιώμα.”
Πηγή: salt.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ