Συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ (φωτό & βίντεο)

Ήταν σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, όταν έπεσε το "μαύρο" στη Δημόσια Τηλεόραση. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν γεγονός.

Ήταν σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, όταν έπεσε το "μαύρο" στη Δημόσια Τηλεόραση. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν γεγονός. 


Σήμερα το απόγευμα, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης. 



Το συλλαλητήριο ήταν προγραμματισμένο για τις 7 μ.μ., ωστόσο μια ώρα αργότερα, ήταν μόλις 600 άτομα. 

Περίπου στις 8.30 έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας.


"Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την 11η Ιουνίου 2013 όταν η μνημονιακή συγκυβέρνηση αποφάσισε να βάλει το μαύρο στις οθόνες μας, όταν προηγουμένως είχε βάλει το μαύρο στις ζωές μας. Να δώσουμε την υπόσχεση: κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Από εδώ ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα που είναι σε συνθήκες αναξιοπρέπειας. Ο αγώνας θα δικαιωθεί...", είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του.
 
Παρόντες στη συγκέντρωση ο Πάνος Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή και ο Τέρενς Κουίκ. Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για "μαύρη επέτειο" και πρόσθεσε πως "το μαύρο στην ΕΡΤ ισούται με γαλαζοπράσινη ενημέρωση, ισούται με ανεργία για χιλιάδες εργαζομένους, ισούται με κατάλυση της ίδιας της Δημοκρατίας", ενώ δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα ανεβάσει "ξανά τους διακόπτες της πραγματικής ενημέρωσης".

"Ένας χρόνος που κρατάνε την ψευδο-ΕΡΤ που άνοιξαν, ελεγχόμενη από τα ΜΑΤ", είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του.  
 
Στο βήμα ανέβηκε και ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας


“Ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, είμαστε εδώ όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή για να εκφράσουμε τη στήριξή μας στον αγώνα όλων των εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Η απόλυση των χιλιάδων εργαζομένων της ήταν το πιο ηχηρό δείγμα μιας αντιλαϊκής, βάρβαρης πολιτικής...”, τόνισε ο κύριος Κουτσούμπας.

Παρόντες οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρης Στρατούλης και Παναγιώτης Λαφαζάνης.



Στο πλευρό των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ