Με μπουνιά στον Μπραντ Πιτ αληθινή επιτέθηκε ο Ουκρανός φαρσέρ του κόκκινου χαλιού την ώρα που o star υπέγραφε αυτόγραφα - όλη η σκηνή που τον έδεσαν κόμπο οι bodyguards! (βίντεο)

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ και serial... φαρσέρ του κόκκινου χαλιού «ξαναχτύπησε»! O λόγος για τον Vitalii Sediuk που κατάφερε να παραβιάσει τα μέτρα ασφαλείας και να έρθει σε απόσταση αναπνοής με τον Brad Pitt, τον οποίο φέρεται να χτύπησε. Το περιστατικό συνέβη στον κινηματογράφο «El Capitan» στο Hollywood όπου ο διάσημος ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας της Angelina Jolie: «Maleficent».

http://i1.prth.gr/images/5C2CF7C981EAE84745C66058E7319891.jpg

Tην ώρα, λοιπόν, που ο Brad υπέγραφε αυτόγραφα, ο Sediuk, άγνωστο πώς κατάφερε να τον πλησιάσει και να του επιτεθεί. Φυσικά, οι άντρες ασφαλείας τον έπιασαν και τον συνέλαβαν.













Και στην America Ferrera

Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι ο Sediuk έσπασε τα μέτρα ασφαλείας και κατάφερε να συρθεί κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού America Ferrera, τη στιγμή που πόζαρε μαζί με συναδέλφους της στην πρεμιέρα της ταινίας: «Πώς να εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2» στο 67o Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.





«Θύμα» του και ο Will Smith

To 2012 στην πρεμιέρα της ταινίας «Men in Black 3» o Ουκρανός ρεπόρτερ είχε προσπαθήσει να φιλήσει στο στόμα τον Will Smith, ο οποίος τον χαστούκισε.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ