Επιστολή μετάνοιας για να μην την μαστιγώσουν έστειλε η Ιρανή ηθοποιός που φίλησε τρυφερά τον υπέργηρο Πρόεδρο του Φεστιβάλ Καννών και ξέσπασε σκάνδαλο (φωτό & βίντεο)

Σάλο προκάλεσε στην Τεχεράνη το φιλί που έδωσε στο μάγουλο του προέδρου του Φεστιβάλ Καννών, Ζιλ Γιακόμπ, η Ιρανή ηθοποιός Λεϊλά Χαταμί.

Σάλο προκάλεσε στην Τεχεράνη το φιλί που έδωσε στο μάγουλο του προέδρου του Φεστιβάλ Καννών, Ζιλ Γιακόμπ, η Ιρανή ηθοποιός Λεϊλά Χαταμί.



Η εικόνα της να ασπάζεται τον 83χρονο πρόεδρο, ξεσήκωσε τους σκληροπυρηνικούς συμπατριώτες της που απαιτούσαν να τιμωρηθεί παραδειγματικά με μαστιγώσεις η ηθοποιός για την απρεπή συμπεριφορά της.



Μετά τις απειλές, λοιπόν, η 41χρονη και μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ απολογήθηκε μέσω επιστολής που έστειλε στην Ένωση Κινηματογράφου του Ιράν.

Όπως είπε, είχε ενημερώσει τους διοργανωτές του Φεστιβάλ πως δεν επιτρέπεται να κάνει χειραψίες και να αγκαλιάσει άνδρες, αλλά εξαιτίας της ηλικίας του Γιακόμπ δεν κατάφερε να αποφύγει τον τρυφερό χαιρετισμό.



«Εξαιτίας της ηλικίας του, είχε ξεχάσει τους κανόνες. Είναι ηλικιωμένος και τον θεωρώ σαν παππού μου», δήλωσε για τον Γιακόμπ.

«Λυπάμαι πολύ για όσους πλήγωσα», συνέχισε η Χαταμί, η οποία «καταδικάστηκε» από την οργάνωση Αδελφές της Χεζμπολάχ που ζητούσε τη μαστίγωσή της για την απαράδεκτη στάση της.



Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο πρόεδρος του Φεστιβάλ προσπάθησε να υπερασπιστεί στην ηθοποιό, λέγοντας πως τη φίλησε στο μάγουλο καθώς «εκείνη τη στιγμή εκπροσωπούσε τον ιρανικό κινηματογράφο».



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ