Haute couture, πολυτελείς σουίτες στα αεροπλάνα της Air France: 32 τμ με μασάζ και πιάτα από σεφ με αστέρια Μichelin και αυστηρό privacy θα θυμίζουν ξενοδοχείο 6 αστέρων! (Φωτό-βίντεο)

Στη μάχη για την απόλυτη πολυτέλεια στους αιθέρες μπαίνει και η Air France, υποσχόμενη στους επιβάτες της σουίτας La Premiere τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου του Παρισιού. Όπως μεταδίδει το Business Insider, oι νέες πολυτελείς σουίτες θα είναι διαθέσιμες το Σεπτέμβριο, στα αεροσκάφη Boeing 777-300.



Αν και οι εν λόγω σουίτες δεν θα έχουν τη χλιδή που διαθέτουν οι αντίστοιχες της πρώτης θέσης των super jumbos της Airbus, αποτελούν την πλέον τολμηρή προσπάθεια της Air France να μεταφέρει τη γαλλική πολυτέλεια στα διεθνή ταξίδια.

http://www.luxuo.com/wp-content/uploads/2014/05/Air-France-luxury-first-class-seat-2014-600x394.jpg

«Η νέα μας σουίτα La Premiere, μεταξύ όλων των νέων προϊόντων και υπηρεσιών μας, είναι αυτή που εκπροσωπεί καλύτερα τη δέσμευση μας για ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και γαλλική εμπειρία ταξιδιού», λέει ο πρόεδρος και CEO της Air France Frederic Gagey.



Οι πολυτελείς σουίτες La Premiere, έκτασης 32 τετραγωνικών, θα βρίσκονται σε μία απομονωμένη καμπίνα, όπου θα απαγορεύεται αυστηρώς η πρόσβαση στους υπόλοιπους επιβάτες.



Η Air France θα εγκαταστήσει συνολικά 76 σουίτες στα 19 Boeing 777, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για διεθνείς ή υπερατλαντικές πτήσεις.



Οι επιβάτες των La Premiere θα έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας, σε 12 γλώσσες, μέσω μιας οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας, 24 ιντσών. Παράλληλα, τα ρυθμιζόμενα καθίσματα θα έχουν και λειτουργίες μασάζ, γράφει το Πρώτο Θέμα.



Εννοείται ότι το δείπνο θα περιλαμβάνει γαλλική κουζίνα και όχι μόνο, αφού θα σερβίρονται πιάτα που έχουν ετοιμάσει σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, όπως οι Joel Robuchon, Regis Marcon, Guy Martin, και Michel Roth.

http://www.luxuo.com/wp-content/uploads/2014/05/The-Residence-living-area-Etihad-A380-600x462.jpg



http://www.luxuo.com/wp-content/uploads/2013/07/Singapore-Airlines-First-Class-bed.jpg

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ