Μάθε πώς να τον τρελάνεις στο κρεβάτι, με βάση το ζώδιό του!

Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, κάτι που ισχύει και στον ερωτικό τομέα. Μάθε λοιπόν πώς θα προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου ανάλογα με το ζώδιό του.

Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, κάτι που ισχύει και στον ερωτικό τομέα. Μάθε λοιπόν πώς θα προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου ανάλογα με το ζώδιό του.


Κριός

Για τον Κριό η συγκίνηση του κυνηγιού είναι το παν! Ο άντρας Κριός μπαίνει κατευθείαν στο θέμα, αφού ο χρόνος για προκαταρκτικά θεωρείται χαμένος. Μόλις κατακτήσει αυτό που επιθυμεί, είναι πιθανό να βαρεθεί. Για να τον κρατήσεις, είναι σημαντικό να τονώνεις το εγώ του αλλά και τις επιδόσεις του.

Παίξτο αθώα. Φόρεσε ένα σετ λευκά σέξι εσώρουχα κι άφησέ τον να σε κατακτήσει. Μπορείς μάλιστα να τον αφήσεις να σου μάθει κάποια καινούρια στάση. Στον Κριό αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, εφόσον όμως είναι ο ίδιος στο τιμόνι.

Ταύρος

Στην αρχή είναι ήρεμος κι αργός, αλλά μόλις ξυπνήσει ο «ταύρος» που κρύβεται μέσα του, είναι γεμάτος εκπλήξεις. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θέα της ομορφιάς και του έρωτα, απολαμβάνει το καλό φαγητό και κρασί. Σε αντίθεση με τον Κριό, αγαπά τα ερωτικά παιχνίδια και μπορεί να περάσουν ώρες μέχρι να φτάσει στο κυρίως πιάτο.

Προσκάλεσέ τον σε μία ερωτική γιορτή που θα διαρκέσει αρκετά και δώστου την ευκαιρία να σε θαυμάζει την ώρα του σεξ. Ο ταύρος δεν θέλει ανοησίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ούτε πολλά λόγια.

Δίδυμος

Για τους Διδύμους το σεξ είναι ένα άθλημα, τόσο σωματικό όσο και ψυχικό. Τους αρέσει η επικοινωνία και αναζητούν συντρόφους που τους βοηθούν να ελαφρύνουν το πνεύμα τους. Αν σου αρέσει να κάνεις σεξ σε περίεργα μέρη, τότε προχώρα. Ο κίνδυνος να σε πιάσουν απλά αυξάνει τον ενθουσιασμό των Διδύμων.

Βαριούνται εύκολα, οπότε πρέπει να τους αφήνεις να μαντεύουν, σαν να διοργανώνεις ένα ερωτικό κυνήγι θησαυρού με έπαθλο εσένα! Στους Δίδυμους αρέσουν τα οι «βρώμικες» κουβέντες, γι” αυτό προτίμησε μία στάση που να μπορείς να τους τις ψιθυρίζεις.

Καρκίνος

Κυβερνάται από το φεγγάρι κι είναι το πιο συναισθηματικό από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Οι άντρες Καρκίνοι μπορεί να είναι ντροπαλοί στην αρχή, αλλά μόλις νιώσουν άνετα, θα σε εκπλήξουν. Αισθάνονται άνετα στο νερό, γι” αυτό προσκάλεσέ τον για βραδινό μπάνιο και βγάλε την «αφέντρα» που κρύβεις μέσα σου. Τους αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το παίρνουν.

Για μεγαλύτερη συναισθηματική έκρηξη, προτίμησε στάσεις που ευνοούν την οπτική επαφή.

Λέων

Φλογερός και παθιασμένος, ο Λέων μπορεί να γίνει ένας υπέροχος και πιστός σύντροφος, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά αν του φερθείς καλά θα σε ανταμείψει. Δεν έχει πρόβλημα να δοκιμάσει νέα πράγματα, αλλά λόγω της υπερηφάνειας που τον χαρακτηρίζει, δεν θα δεχτεί τίποτα που να μειώνει την αξιοπρέπειά του.

Το σενάριο της υποταγής δεν θα πιάσει στην περίπτωσή του, εκτός κι αν έχει αυτός το πάνω χέρι. Του αρέσει να σε βλέπει γυμνή, γι” αυτό μη διστάσεις να τον ξαφνιάσεις φορώντας ένα παλτό και μόνο ένα σέξι εσώρουχο. Ο Λέων αγαπά την επίδειξη στην κρεβατοκάμαρα, γι” αυτό δώστου την ευκαιρία να θαυμάσει τη δύναμή του κι εσένα φυσικά μπροστά σε ένα καθρέφτη.

Παρθένος

Αν θέλεις να τον ρίξεις στο κρεβάτι, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε, αφού ο Παρθένος δίνει σημασία στο μυαλό. Τα καλά νέα είναι ότι οι Παρθένοι είναι ευαίσθητοι και δίνουν προτεραιότητα στη δική σου ευχαρίστηση.

Αφιερώνει χρόνο στην τελειοποίηση της τεχνικής του και είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, αρκεί να μη λερωθούν τα σεντόνια. Για να τον ιντριγκάρεις, φόρα τα πιο ωραία εσώρουχά σου και περίμενέ τον δεμένη στο κρεβάτι. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο και να φροντίζει για την απόλαυσή σου.

Ζυγός

Κυβερνάται από την Αφροδίτη, κάτι που τον κάνει να έλκεται από γυναίκες που εκτιμούν το ωραίο, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου φυσικά. Είναι νάρκισσος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να ασχοληθεί με τη δική σου ευχαρίστηση.

Μην υποκριθείς οργασμό μαζί του, γιατί αν το καταλάβει θα είναι τεράστιο πλήγμα για το εγώ του. Ο Ζυγός θέλει επιβεβαίωση και κομπλιμέντα, ενώ του αρέσει η φαντασία και τα θεατρικά εσώρουχα. Δεν τον χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα στο κρεβάτι, γι” αυτό πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, αλλά φρόντισε να δείχνει ωραίος!

Σκορπιός

Δύσκολο να αντισταθείς σε αυτό το ζώδιο, αφού είναι προικισμένος με αντοχές και λίμπιντο στα ύψη. Λατρεύει τα σεξουαλικά παιχνίδια και δεν είναι περίεργο να συνεχίζει ακούραστος όλο το βράδυ, αφού ο ύπνος είναι για τους αδύναμους.

Είναι μάστερ στην αποπλάνηση και δεν θα σταματήσει μέχρι να σε κατακτήσει. Πρόσεχε βέβαια, αφού δεν υπάρχει κάτι που δεν θα σου ζητήσει. Ο Σκορπιός αγαπάει το μυστήριο και θέλει να τον ιντριγκάρεις. Προτίμησε μια στάση που να σας επιτρέπει να είστε κοντά ο ένας στον άλλον για πιο έντονο δέσιμο.

Τοξότης

Φλογερός, γεμάτος πάθος και κάθε άλλο παρά ντροπαλός είναι ο άντρας Τοξότης. Του αρέσει να μιλάς και να του δείχνεις τι σου αρέσει, γι” αυτό προετοιμάσου για διάλογο. Του αρέσει να πειραματίζεται και να βγαίνει εκτός της πεπατημένης οδού. Λειτουργεί αυθόρμητα και του αρέσει να δοκιμάζει νέες στάσεις.

Ο Τοξότης είναι πάντα πρόθυμος για μια σεξουαλική περιπέτεια, οπότε κάνε την έκπληξη όταν δεν θα το περιμένει. Μιας και του αρέσει κάθετί νέο κι εξωτικό, προκάλεσέ τον.

Αιγόκερος

Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ντροπαλός και συντηρητικός, αλλά αν τον γνωρίσεις καλύτερα θα ανακαλύψεις έναν παθιασμένο εραστή. Δεν χρειάζεται κάτι φανταχτερό για να τον προσελκύσεις, αφού πατάει γερά στη γη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς.

Η αγάπη και το σεξ πάνε μαζί για τον Αιγόκερο. Για να αφεθεί πρέπει να νιώσει ότι αγαπιέται. Ετοίμασε ένα αφρόλουτρο και κάντου ένα μασάζ για να τον διεγείρεις. Μόλις χαλαρώσει θα δεις μία εντελώς διαφορετική πλευρά του. Στην αρχή θα προτιμήσει την κλασική ιεραποστολική στάση, αλλά όσο σε γνωρίζει θα είναι ανοιχτός και σε άλλες.

Υδροχόος

Αν και δεν είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, ο Υδροχόος είναι περίεργος και ανοιχτός σε πειραματισμούς, μόλις αισθανθεί οικεία. Τα πάντα είναι προς συζήτηση και θέλει να ξέρει τι σε ανάβει. Μην συγκρατείσαι, αφού όσο πιο ασυνήθιστα είναι αυτά που ζητάς, τόσο περισσότερο του αρέσει.

Κάλεσέ τον για τηλεφωνικό σεξ και ζήτα ό,τι ακριβώς θέλεις. Να έχεις όμως στο μυαλό σου ότι που και που χρειάζεται και λίγο χρόνο μόνος του για να γεμίζει τις μπαταρίες του.

Ιχθύς

Όσο πιο περίτεχνες είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις τόσο το καλύτερο για τον Ιχθύ. Ως ζώδιο του νερού, του αρέσουν οι εναλλαγές και οι πειραματισμοί, ακόμα και μέσα στο ίδιο βράδυ. Αν βγαίνεις με άντρα Ιχθύ, μπορείς να προμηθευτείς σέξι δερμάτινα εσώρουχα και μαστίγιο, αφού λαχταρά να τον κυριαρχούν σε σημείου μαζοχισμού.

Κανόνισε ένα πικ νικ τα μεσάνυχτα στην παραλία και βουτήξτε κάτω από το φως του φεγγαριού. Επέλεξε στάσεις, στις οποίες να μπορείτε να κοιτάζεστε κατάματα για πιο έντονο δέσιμο ή απλά πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

σχεσειςςς

Πηγή: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ