Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις του Μαΐου 2014 : Μετά την θύελλα του Απριλίου, μπουνάτσα έρχεται !

Μετά από ένα αρκετά «θυελλώδη» Απρίλη, όλοι μας έχουμε στραμμένα τα μάτια στον ουρανό, προσμένοντας να μας φέρει ο Μάιος ένα φως ελπίδας!

Μετά από ένα αρκετά «θυελλώδη» Απρίλη, όλοι μας έχουμε στραμμένα τα μάτια στον ουρανό, προσμένοντας να μας φέρει ο Μάιος ένα φως ελπίδας! Από αστρολογική άποψη λοιπόν, ο τελευταίος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί του και τα πρώτα σημάδια για μια σταδιακή βελτίωση των πραγμάτων, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας. Πάμε λοιπόν να δούμε την "εικόνα" του Μαΐου, μέσα από τις όψεις και τα φαινόμενα που αυτός φιλοξενεί στις ημέρες του.



από τον Γιώργο Ματσάγγο στο myastro.gr

Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 ως τις 29 Μαΐου

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού στις 3 Μαΐου. Μέχρι τις 29/5 που θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση, θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη σε θέματα έρωτα και χρήματος για τους Κριούς, τους Δίδυμους, τους Λέοντες, τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους.
Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο: Τα «πάνω» και τα «κάτω» του πρώτου δεκαημέρου

Η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο στις 3/5 είναι μια αρνητική όψη που θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και οικονομικά προβλήματα. Οι ευνοϊκές γωνίες όμως του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 4 και 6 αντίστοιχα, θα βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων.

Ο Ερμής στο «βασίλειό» του και οι όψεις 10-12/5

O Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων από τις 7/5 καθιστά πιο αποδοτική την επικοινωνία. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 10/5, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 11/5 συνιστούν σύνεση στη διαχείριση των σχέσεων, αλλά και την αποφυγή του ρίσκου. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 12/5 ευνοεί το διάλογο.
Πανσέληνος και ερωτικές όψεις

Η Πανσέληνος του Μαΐου σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 του μήνα, τονίζοντας τα οικονομικά ζητήματα. Το εξάγωνο του Ερμή με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει νέους έρωτες στις 16 Μαΐου, ενώ ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20, φέρνοντας αποτελεσματικότητα στη «δράση».

Ήλιος στους Διδύμους και Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 21 Μαΐου και μέχρι τις 21 Ιουνίου μας καθιστά εξωστρεφείς και με καλύτερη διάθεση για επικοινωνία. Μάλιστα, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 24 του μήνα, αποτελεί ένα πολύ θετικό οιωνό.
Αφροδίτη στον Ταύρο, Ερμής στον Καρκίνο, Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και ο Ερμής «μετακομίζει» στον Καρκίνο, από όπου και θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 7/6. Η Νέα Σελήνη στις 28/5 σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα υποδεικνύει εξαπατήσεις και προβλήματα με το υγρό στοιχείο. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις όψεις του μήνα και πως μας επηρεάζουν στο άρθρο Οι αστρολογικές όψεις του Μαίου 2014.

Τα ζώδια και οι προβλέψεις του Μαΐου 2014

Και πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά δεδομένα τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Μάιο, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ