«Women on leadership - 24/7 twenty four seven»: Το απόλυτο συνέδριο για τις γυναίκες-μάνατζερ και επιχειρηματίες από το ΤΟΓΜΕ στις 13 Μαΐου

Αγαπητές συνταξιδιώτισσες και συνταξιδιώτες, σας προσκαλούμε στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΟΓΜΕ με θέμα «Women on leadership: twenty four seven» στις 13 Μαίου 2014.

Αγαπητές συνταξιδιώτισσες και συνταξιδιώτες, σας προσκαλούμε στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΟΓΜΕ με θέμα «Women on leadership: twenty four seven» στις 13 Μαίου 2014.

Οι ημέρες πλησιάζουν και η ανυπομονησία μας μεγαλώνει, ως οικοδεσπότες, διοργανωτές σας καλωσορίζουμε στην ανά διετία καθιερωμένη πια συνάντηση των γυναικών μάνατζερ και επιχειρηματιών. Υπό τη σκιά της Ακρόπολης θα αναλύσουμε τις εξισώσεις, άλλοτε απλές άλλοτε δύσκολες που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα μας επί εικοσιτετραώρου βάσεως, κάθε ημέρα της εβδομάδας. Από όποιο μετερίζι και αν προερχόμαστε, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας είναι γνωστοί.. η βελτίωση και η εξέλιξη, άγνωστες όμως και απρόβλεπτες είναι οι μεταβλητές που συμβαίνουν γύρω μας.



Οι συνθήκες ποικίλουν τόσο στο γενικό περιβάλλον (επαγγελματικό κυρίως), όσο και στο ιδιωτικό (προσωπικό, οικογενειακό). 24/7 γιατί οι εμπειρίες που θα μοιραστούμε σ’ αυτό το συνέδριο είναι τόσες όσες και οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Το μοίρασμα των γνώσεων και των εμπειριών θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στις παρουσιάσεις των προσκεκλημένων μας, οι οποίοι προκλήθηκαν και προσκλήθηκαν από διαφορετικά σημεία της Ευρώπης και της Αμερικής.

Και επειδή η ψηφιακή εποχή είναι εδώ. θα μάθουμε και θα γνωρίσουμε τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία και η πληροφορία και ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να προβλέψουμε τους κινδύνους που απορρέουν από την κακή τους χρήση. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσουμε και να δικτυωθούμε, βασικός άλλωστε στόχος του συνεδρίου μας. Συνομιλητές και προσκεκλημένοι της τρίτης ενότητας από ομόλογους χώρους, θα κληθούν σε συγκεκριμένο χρόνο να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Το συνέδριο για πρώτη φορά θα αναπτύσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος, στο συνέδριο μας θα έχουν συμμετοχή γυναίκες με καθημερινότητα διαφορετική από τη δική μας. Γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με σύνδρομο Down.
Με πολλή χαρά επικοινωνούμε μαζί τους καταθέτοντας μέρος των εσόδων του συνεδρίου στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιπισκοπής Αθηνών που τις φιλοξενεί.
 
Επιβιβαστείτε στο ταξίδι που θα εμπνεύσουμε και θα εμπνευστούμε.

Φιλικά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ