Ας ρίξουμε μια ματιά τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά μας την εβδομάδα 22-29 Απριλίου

Κριός: Αυτή την εβδομάδα θα έλεγα ότι θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στην σχέση σου με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην κάνεις χειρότερα τα πράγματα και απλά μην συνεχίζεις τον καβγά όταν τσακώνεστε με τον σύντροφό σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί είναι απλά μια κρίση που θα περάσει. Θα σου πρότεινα να κάτσεις και να συζητήσεις με τον σύντροφό σου όλα αυτά που σε απασχολούν αλλά και σε πειράζουν και να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα είναι και πάλι καλά και θα βρεθούν πολλές λύσεις.



Ταύρος: Θα έλεγα ότι αυτή την στιγμή ίσως να αισθάνεσαι κάπως περίεργα με κάτι μικροκαυγαδάκια που είχατε τελευταία με τον σύντροφό σου. Χαλάρωσε όμως και να είσαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να διορθωθούν. Προσπάθησε απλά να σκέπτεσαι πιο θετικά και όχι τόσο αρνητικά όσο σκέπτεσαι τις τελευταίες ημέρες. Επειδή και οι δύο ξέρουμε ότι μπορείς να μιλήσεις με την μοναχική πλευρά του εαυτού σου κάντο και θα δεις ότι έχει να σου πει πολλά.



Δίδυμοι: Σταμάτα να τα βλέπεις όλα τόσο καλά και τόσο ρόδινα στην σχέση σου. Δεν λέω μπράβο που έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου αλλά φρόντισε να τον τσεκάρεις και λίγο, που και που δεν είναι κακό. Αυτή την εβδομάδα η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν είσαι ελεύθερη με κάποιο άτομο που φλερτάρεις εδώ και αρκετό καιρό τα πράγματα θα εξελιχτούν και ίσως δημιουργηθεί και μια νέα σχέση.



Καρκίνος: Αυτή την εβδομάδα ο σύντροφός σου με κάτι που θα κάνει θα σου αποδείξει το πόσο πολύ σε αγαπάει. Από αυτή την σχέση σίγουρα και μπορείς να πάρεις αλλά και μπορείς να δώσεις πολλά. Από εδώ και πέρα θα καταλάβεις ότι όλο αυτό που σου συμβαίνει τώρα είναι αυτό το οποίο πάντα επιθυμούσες. Αν νομίζεις όμως ότι κάτι θέλεις να αλλάξει στην σχέση μην διστάσεις να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου γιατί θα διαπιστώσεις και εσύ ότι σίγουρα θα βρεθεί λύση.



Λέων: Μην πιέζεις τον σύντροφό σου να κάνει μονίμως αυτό που θέλεις, γιατί να είσαι σίγουρη ότι είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικό και στο τέλος θα τον φέρεις στα όρια του. Κάθισε κάτω λοιπόν και άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους χωρίς να πιέζεις καταστάσεις. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείς ορισμένα πράγματα και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για την σχέση σου. Μην φοβάσαι να κάνεις κάτι πιο επίσημο αν είσαι σίγουρη ότι ο σύντροφός σου είναι ο ιδανικός για εσένα και ότι τον αγαπάς.



Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ