Έκκληση για τρόφιμα και σχολικά είδη για 20 παιδιά σε ειδικό σχολείο στο Κερατσίνι!!!

Βοηθήστε τώρα παρακαλώ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 43 11 939 Υπάρχει ένα σχολείο στο Κερατσίνι όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βοήθεια. Το σχολείο ειναι ειδικό, για παιδιά με διάφορα προβλήματα. Όπως μου είπε ο δ/ντής του σχολείου, περίπου 20 οικογένειες είναι " στο κόκκινο".

Βοηθήστε τώρα παρακαλώ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 43 11 939

Υπάρχει ένα σχολείο στο Κερατσίνι όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βοήθεια. Το σχολείο ειναι ειδικό, για παιδιά με διάφορα προβλήματα. Όπως μου είπε ο δ/ντής του σχολείου, περίπου 20 οικογένειες είναι " στο κόκκινο".

Μπορεί κανείς να στειλει τρόφιμα ή να αγοράσει δωροεπιταγές απο τον Σκλαβενίτη και να πάνε απ' ευθείας στον Σκλαβενίτη Κερατσινίου και απο εκεί να αγοράσουν τα τρόφιμα που τα παιδιά έχουν ανάγκη. Ή παιχνίδια, μαρκαδόρους, πλαστελίνες, κλπ (οχι ρούχα) αλλά τα τρόφιμα είναι το πιό σημαντικό!Και το ελάχιστο είναι σημαντικό !

Επίσης, οποιος έχει ένα παλιό laptop που δεν το χρειάζεται και επιθυμεί μπορεί να το δώσει σε αυτό το σχολείο που το έχουν πραγματικά ανάγκη και θα πιάσει τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Ευάγγελο Στοφόρο που είναι δ/ντής στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου 210 43 11 939, 6977 960 858, Aνδρέα Μιαούλη 147, 18756 Κερατσίνι.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ