Θα ξεκινήσω την μέρα μου θαρραλέα! Τα αυγά μπένεντικτ που μου ετοίμασε ο Γιάννης Λουκάκος είναι μούρλια‏!

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Λουκάκο και το www.yiannislucacos.gr για την παραχώρηση της συνταγής

ΕΚΤΕΛΕΣΗΓια τα αυγά μπένεντικτ

Αν έχουμε ήδη μαγειρέψει τα αυγά από πιο πριν, για να τα ζεστάνουμε τα τοποθετούμε σε νερό που σιγοβράζει. Τα σκουπίζουμε με πετσέτα και διορθώνουμε το σχήμα τους αν χρειάζεται.

Σε κάθε κομμάτι μάφιν απλώνουμε μία φέτα μπέικον και ένα αυγό, και περιχύνουμε με λίγη σάλτσα ολλανδέζα.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ

  • Για τα αυγά μπένεντικτ
    • 8 αυγά ποσέ
    • 4 ίνγκλις μάφιν, κομμένα στη μέση, ψημένα και αλειμμένα με βούτυρο
    • 8 φέτες μπέικον, ψημένο
    • 250 γρ. σάλτσα ολλανδέζα, ζεστή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ