Μόνικα - «Με απείλησαν, με χτύπησαν, με κλείδωσαν στο δωμάτιο, με βίασαν και άρχισαν να φέρνουν πελάτες»!

Η Μόνικα υπήρξε θύμα σεξουαλικού trafficking στη Θεσσαλονίκη. 4 χρονιά μετά, θυμάται τις τραγικές στιγμές που έζησε ενώ ήρεμη πια, περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η Μόνικα υπήρξε θύμα σεξουαλικού trafficking στη Θεσσαλονίκη. 4 χρονιά μετά, θυμάται τις τραγικές στιγμές που έζησε ενώ ήρεμη πια, περιμένει το δεύτερο παιδί της.



-Πού γεννηθήκατε; Στην Βουλγαρία.

-Η ηλικία σας; 23 -Τι είναι αυτό που θυμάστε περισσότερο από τα παιδικά σας χρόνια; Θυμάμαι να παίζουμε με τα παιδιά στην αυλή του ορφανοτροφείου.

-Πήγατε σχολείο; Το αγαπημένο σας μάθημα; Είχαμε σχολείο στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα. Δεν μου άρεσαν τα μαθήματα ιδιαίτερα. -Όταν σας ρώταγαν μικρή, τι δουλειά θέλατε να κάνετε, τι απαντούσατε; Ήθελα να γίνω κομμώτρια.

-Πότε ήρθατε στην Ελλάδα; Στη Θεσσαλονίκη ήρθα με τον αγόρι μου για να βρούμε δουλειά το 2009.

-Για ποιο λόγο φύγατε από την πατρίδα σας; Όταν έγινα 17 έπρεπε να φύγω από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσα. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες γνώρισα ένα αγόρι και κάναμε σχέση. Αυτός ήταν μεγαλύτερος από εμένα, ήταν 26 χρονών. Δεν είχαμε λεφτά και αυτός δεν είχε σταθερή δουλειά. Στον δεύτερο μήνα της σχέσης μας αυτός μου πρότεινε να φύγουμε μαζί και να πάμε στην Ελλάδα όπου είχε κάποιους φίλους που θα μας φιλοξενούσαν και θα μας βοηθούσαν να βρούμε δουλειές, έτσι ώστε να βγάλουμε λεφτά και στην συνέχεια να παντρευτούμε.

-Τι όνειρα κουβαλούσατε τι στιγμή που ερχόσασταν στην Ελλάδα; Πίστευα τον φίλο μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένη και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν τόσο τυχερή που μόλις βγήκα από το ορφανοτροφείο βρήκα κάποιον να με αγαπάει τόσο και να θέλει να με παντρευτεί. Ήμασταν και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι. Αυτός ήταν σίγουρος ότι θα βρούμε δουλειά και σύντομα θα είχαμε και το δικό μας σπίτι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την υπόλοιπη συνέντευξη - Lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ