Block 146: Το αθηναϊκό bar restaurant που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο... designατα παγκοσμίως! (φωτό)

Το 2014, τα UK and International Restaurant & Bar Design Awards θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο, όπου μέσα στους προτεινόμενους στην κατηγορία Best International Restaurant - καλύτερο εστιατόριο στην παγκόσμια κατηγορία - βρίσκεται και το Ελληνικό bar restaurant Block 146.

O Βρετανικός αλλά και παγκόσμιος θεσμός βραβείων σχεδίου εστιατορίων και bar εδώ και έξι χρόνια συμπεριλαμβάνει συμμετοχές από τους πιο επιτυχημένους και δημιουργικούς αρχιτέκτονες, interior designers και ειδικούς στον χώρο της εστίασης. Ενώ οι κριτές είναι προσωπικότητες που προέρχονται από τους χώρους της αρχιτεκτονικής, του lifestyle αλλά και της εστίασης.


Το 2014, τα UK and International Restaurant & Bar Design Awards θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο, όπου μέσα στους προτεινόμενους στην κατηγορία Best International Restaurant - καλύτερο εστιατόριο στην παγκόσμια κατηγορία - βρίσκεται και το Ελληνικό bar restaurant Block 146. Η ομάδα interior design Stone and Walls καθώς και οι επιχειρηματίες Γιάννης Μωράκης, Δήμος Στασινόπουλος, Γιάννης Μαλούχος και Bill Σαραντάρης δηλώνουν υπερήφανοι. Δεν μένει παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα.



Πηγή: athensmagazine

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ