Κληρονομιά αξίας 5,5 εκατ. δολαρίων άφησε η Λ'Ορεν Σκοτ στον Μικ Τζάγκερ - Μέσα στην διαθήκη περιλαμβάνεται και το πολυτελές διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή στο Μανχάταν!

Περιουσία ύψους 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων άφησε η Λ' Ορεν Σκοτ, στο σύντροφό της και τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.

Περιουσία ύψους 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων άφησε η Λ' Ορεν Σκοτ, στο σύντροφό της και τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.



Η σχεδιάστρια μόδας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμερίσμά της από τη βοηθό της στο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα, κληροδότησε όλα τα υπάρχοντά της και την περιουσία της στο μουσικό.

Σύμφωνα με τη διαθήκη της, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του διαμερίσματός της στο Μανχάταν αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα δημοσιεύματα ωστόσο συνεχίζουν να υποδηλώνουν πως η εταιρεία μόδας που είχε ήταν «πνιγμένη» στα χρέη, παρόλο που οι εικασίες αυτές απορρίφθηκαν από τους εκπροσώπους της την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει το Independent.com

Στη διαθήκη της η Λ' Ορεν Σκοτ έγραφε: «Δίνω όλα μου τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα οικιακά έπιπλα, τα αυτοκίνητά μου και άλλα αντικείμενα προσωπικής φύσης, μαζί με το ασφαλιστήριο για την κατοικία μου, στον Μάικλ Φίλιπ Τζάγκερ. Δίνω και το υπόλοιπο της περιουσίας μου στο Μάικλ Φίλιπ Τζάγκερ».

Σύμφωνα με τον νόμο της Νέας Υόρκης, όποιος πεθαίνει χωρίς να έχει κάνει διαθήκη πρέπει να μοιράστε τα υπάρχοντά του μεταξύ του επιζώντα συζύγου και των συγγενών του.

Ωστόσο, η Σκοτ, αποφάσισε να μην αφήσει τίποτε από την περιουσία της στη θετή της οικογένεια, μερικοί από τους οποίους, όπως πιστεύεται, ήταν αποξενωμένοι από αυτήν. «Σκόπιμα παρέλειψα να παράσχω τμήμα της περιουσίας μου σε τυχόν άλλους κληρονόμους που ζουν κατά την ημερομηνία του θανάτου μου» έγραφε στη διαθήκη της.

Η Σκοτ αποτεφρώθηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο κοιμητήριο Hollywood Forever στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Η ασφάλεια έλεγξε όλους τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην τελετή και έψαξε τα αυτοκίνητα για φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Ο Μικ Τζάγκερ συνοδευόταν από την οικογένειά του, σε αυτή τη μικρή και σεμνή τελετή που παραβρέθηκαν μόνο 60 άτομα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ