Story of the day: Σοκάρει 39χρονος επιβάτης της μοιραίας πτήσης του Boeing - Έδωσε την βέρα και το ρολόι του στην γυναίκα του πριν μπει στο αεροπλάνο! (φωτό)

Μια από τις πολλές ιστορίες που αφορούν τους τραγικούς επιβάτες του χαμένου αεροπλάνου της Malaysian Airlines. Ο 39χρονος μηχανολόγος Paul Weeks ήταν μεταξύ των επιβατών της μοιραίας πτήσης που... ακόμα αναζητείται. Η ιστορία του, είναι μια από τις πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες των 239 επιβαινόντων που εξαφανίστηκαν στο τραγικό αεροπλάνο.

Μια από τις πολλές ιστορίες που αφορούν τους τραγικούς επιβάτες του χαμένου αεροπλάνου της Malaysian Airlines. Ο 39χρονος μηχανολόγος Paul Weeks ήταν μεταξύ των επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysian Airlines που... ακόμα αναζητείται. Η ιστορία του, είναι μια από τις πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες των 239 επιβαινόντων που εξαφανίστηκαν στο τραγικό αεροπλάνο.



Ο 39χρονος πήγαινε στην Μογγολία όπου θα ξεκινούσε μια καινούρια δουλειά. Ο Weeks ήταν από τη Νεα Ζηλανδία αλλά έμενε με την οικογένειά του στο Πέρθ της Αυστραλίας. Είχε μετακομίσει εκεί μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Κράιστσερτς που τα ισοπέδωσε όλα.



Πριν μπει στην μοιραία πτήση, έδωσε στην γυναίκα του την βέρα του και το ρολόι του μήπως του συμβεί κάτι...Σύμφωνα με τους Times, ο πρώην στρατιωτικός θα ήταν επικεφαλής σε ένα ορυχείο στην Μογγολία.



Η γυναίκα του, Danica, είπε στην εφημερίδα ότι της άφησε την βέρα του για να το δώσει στους γιους τους - σήμερα τριών και ενός έτους - όταν θα παντρευόντουσαν. 'Να δώσεις στον πρώτο που θα παντρευτεί την βέρα μου και στον δεύτερο το ρολόι μου", της είπε.



Η σύζυγός του είπε ότι ακόμα προσεύχεται για ένα θαύμα. "Περιμένω να μπει στο δωμάτιο και να τον αγκαλιάσω για ακόμα μια φορά", είπε.






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ