Όλη η Ελλάδα μία φανέλα!

Με το σύνθημα "Όλη η Ελλάδα μία φανέλα", η adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Fernando Santos. "Αυτή η φανέλα θα ιδρώσει.

Με το σύνθημα "Όλη η Ελλάδα μία φανέλα", η adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Fernando Santos. "Αυτή η φανέλα θα ιδρώσει.

Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό. Κι εδώ είμαστε σήμερα, για τα μεγάλα και τα σημαντικά ενόψει του EURO 2012. Αυτό δεν είναι άγχος για την Εθνική μας, πιστέψτε με. Ξέρω καλά τους παίκτες, ξέρω πώς σκέφτονται. Γι’ αυτό είμαι και σίγουρος πως αυτή η φανέλα ακόμη και θα ματώσει, αν χρειαστεί. Γιατί είναι φανέλα τιμής και υπερηφάνειας. Χαιρόμαστε που έχουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έναν στρατηγικό σύμμαχο.

Η adidas δεν θέλει συστάσεις. Είναι ηγέτης. Εδώ θέλω να κάνω μια επισήμανση ουσίας: πιστεύει κάποιος πως ένα τέτοιο παγκόσμιο brand κάνει τυχαίες ή χαριστικές επιλογές; Όχι βέβαια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Εθνική μας ομάδα, δείχνουν το δρόμο. Το δρόμο μιας Ελλάδας που ξέρει να αγωνίζεται, να διακρίνεται, να πετυχαίνει", ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠO, Σοφοκλής Πιλάβιος. "Για όλους εμάς στην adidas η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί δεν παρουσιάζουμε απλά μία νέα εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας, αλλά μία εμφάνιση που συμβολίζει το πάθος αυτής της ομάδας και τη δύναμη με την οποία μπαίνει στο γήπεδο, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες. Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν έχει ξεχάσει τη νίκη του EURO 2004.

Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως αυτή η φανέλα ανήκει πέρα από τους παίκτες και σε κάθε Έλληνα φίλαθλο. Με οδηγό αυτό το πάθος, αλλά και την αγάπη όλων των φιλάθλων στο πλευρό της, είμαστε σίγουροι ότι η Εθνική Ελλάδας θα δώσει για άλλη μία φορά τον καλύτερο της εαυτό και θα κάνει και πάλι περήφανους όλους τους Έλληνες.

Καλή επιτυχία", ανέφερε από την δική του πλευρά ο Marketing Director adidas Group ΝΑ Ευρώπης, Rene Bretschneider Την έκπληξη επί σκηνής έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ένα πρόσωπο που πάντα ενώνει τους Έλληνες. O Σάκης Ρουβάς κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την αγάπη του την ομάδα και παρέδωσε συμβολικά στον προπονητή της Εθνικής, Fernando Santos, τη νέα φανέλα για γούρι, δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μία φανέλα που μοιράστηκαν δεκάδες Έλληνες σε ένα video που δημιούργησε η adidas αφιερωμένο στην Εθνική και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης ήταν ιδιαίτερα περήφανος που φόρεσε κι εκείνος τη νέα φανέλα μαζί με τους διεθνείς παίκτες και συμμετείχε με ενθουσιασμό στο viral video της adidas. "Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε η adidas για τη "φανέλα όλων των Ελλήνων" με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, Μιχάλη Σηφάκη, Γιάννη Φετφατζίδη, Σωτήρη Νίνη και Γιάννη Μανιάτη, δεκάδες φιλάθλους αλλά και τον Σάκη Ρουβά να δίνει δυναμικά το "παρών".

Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας με τη νέα φανέλα που χαρακτηρίζεται από τις λιτές γραμμές και τον εμβληματικό σταυρό της Ελληνικής Σημαίας να αποτυπώνεται ανάγλυφα σε όλο το μήκος του μπροστινού μέρους της. Συγκεκριμένα, η εντός έδρας, η λευκή εμφάνιση, διατηρεί τα κλασικά χρώματα του λευκού και του μπλε, ενώ για πρώτη φορά η εκτός έδρας, η μπλε εμφάνιση, περιλαμβάνει τρία χρώματα: το βαθύ μπλε και το λευκό που πλαισιώνονται από το γαλάζιο.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σχεδίασης είναι και η χαραγμένη στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης της φανέλας φράση, "UEFA EURO CHAMPIONS 2004" που σηματοδοτεί τη σημαντικότερη έως σήμερα επιτυχία της ομάδας.



http://www.emea.gr/article/122875/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ