''Lick it''- H εφαρμογή smartphone που υπόσχεται να διδάξει το στοματικό σεξ!

Καθημερινά βγαίνουν στην αγορά χρήσιμες και άχρηστες εφαρμογές. Αυτή που θα σας παρουσιάσουμε σας κάνει μετρ του στοματικού σεξ.

Καθημερινά βγαίνουν στην αγορά χρήσιμες και άχρηστες εφαρμογές. Αυτή που θα σας παρουσιάσουμε σας κάνει μετρ του στοματικού σεξ.

Δεν σας κάνουμε πλάκα. Αυτή η εφαρμογή ονομάζετε «Lick it», δηλαδή «Γλείψε το» και μπορεί κανείς να τη βρει πηγαίνοντας στη διεύθυνση lickthisapp.com.

Στην ιστοσελίδα για λόγους υγείας προτείνουν στους χρήστες που θα δοκιμάσουν την εφαρμογή να τυλίξουν το κινητό με ένα πλαστικό, αναφέρει η www.huffingtonpost.com.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές η εφαρμογή έχεις μέχρι στιγμής τρεις εξασκήσεις αν και στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες. Την "Πάνω Κάτω" κατά την οποία πρέπει να χτυπήσεις με τη γλώσσα σου ένα φως που αναβοσβήνει γρήγορα πάνω και κάτω στην οθόνη.

Την "Κυκλική" όπου με τη γλώσσα σου πρέπει να γυρίζεις το χερούλι μια ψηφιακής ξύστρας γύρω γύρω. Κάτι που σημειολογικά ακούγεται λίγο φοβιστικό εφ’ όσον η φαντασιακή σύνδεση μιας ξύστρας κι ενός γεννητικού οργάνου, δεν είναι από αυτά που θα περιέγραφες ως κάτι ερεθιστικό.

Και την "Freestyle" όπου και χτυπάς με την γλώσσα σου μια μπάλα του βόλεϊ που εμφανίζεται σε διάφορα, τυχαία σημεία της οθόνης. Για ατέλειωτες ώρες χαράς που δεν θα βάζεις γλώσσα μέσα σου, αρκεί να «τα λες έξω απ’ τα δόντια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ