Το νέο πρόγραμμα της Nova με πολλή Super League και φωνή Σωτηρακόπουλου, σινεμά και showbiz

Με κεντρικό slogan "Υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους... η Nova!", η συνδρομητική πλατφόρμα παρουσίασε χθες τo νέο της πρόγραμμα για τη σεζόν 2012-2013, με το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει κάθε επιλογή των συνδρομητών της.

Με κεντρικό slogan "Υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους... η Nova!", η συνδρομητική πλατφόρμα παρουσίασε χθες τo νέο της πρόγραμμα για τη σεζόν 2012-2013, με το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει κάθε επιλογή των συνδρομητών της.

Αθλητικά στο προσκήνιο
Εξέχουσα θέση στο νέο πρόγραμμα της Nova έχει η αθλητική ενημέρωση, με το  ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague, το Champions League με περιγραφή αγώνων από το Χρήστο Σωτηρακόπουλο, το Europa League, τη βρετανική Premier League (σε αποκλειστική μετάδοση), το πρωτάθλημα Αργεντινής, το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αλλά και τη Euroleague για τους φίλους του μπάσκετ, καθώς και τους 2 πιο σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής της Volley League Ανδρών και φυσικά όλη την τελική φάση του πρωταθλήματος, για τους φίλους του volley.

Επιπλέον, οι φίλοι των σπορ μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα, τα κορυφαία τουρνουά του παγκόσμιου τένις καθώς και top events πολλών ακόμη αθλημάτων, περισσότερα από 100 διαφορετικά σπορ σε 13 αθλητικά κανάλια, ενώ τις περιγραφές των αθλητικών γεγονότων, καθώς και τις αθλητικές εκπομπές, θα καλύψει μια πολυπληθής ομάδα με πάνω από 60 δημοσιογράφους. Σημειώνεται επίσης ότι μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος (σε σχέση με πέρυσι) θα είναι σε υψηλή ευκρίνεια HD, ενώ προστίθεται, για το λόγο αυτό, ένα ακόμη κανάλι το Novasports 2 HD.

Περισσότερος κινηματογράφος
Το νέο πρόγραμμα της Nova θα περιλαμβάνει περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες τον χρόνο, από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και τις καλύτερες ελληνικές ταινίες σε συμπαραγωγή της Nova. Όλες οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες θα προβληθούν πολύ πριν την προβολή τους στα κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, μαζί με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, όπως ανέφεραν τα στελέχη της Nova.

Τα παραπάνω, και όχι μόνον, θα προβάλλονται μέσα από 4 κινηματογραφικά κανάλια Novacinema, μέσα από τα οποία ο συνδρομητής θα μπορεί ακόμα να παρακολουθήσει και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα, μουσική, μόδα, καθώς και τα νέα της παγκόσμιας showbiz μέσα από τα μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου.

Πηγή: emea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ