Δείτε το βίντεο για την ωραιότερη σκορδομακαρονάδα με λεμόνι: Step by step από τον αγαπημένο μας chef, Σωτήρη Ευαγγέλου

Εύκολη, απλή & πεντανόστιμη.

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου με το μοναδικό χάρισμα στη γεύση, ταλέντο στην εκτέλεση και επαγγελματισμό στην κουζίνα, μας φτιάχνει on camera μία απλή συνταγή που είναι όμως, διαμάντι!

Σκορδομακαρονάδα με λεμόνι!

Τα υλικά είναι ελάχιστα, η συνταγή λιτή, το αποτέλεσμα όμως είναι τόσο γκουρμέ που θα γίνει η ένοχη απόλαυσή σας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας φτιάχνει φανταστικό burger ψαριού με σάλτσα άνηθου, μαγιονέζα και πίκλες - Έτοιμο σε 10' !

Λίγα λόγια για τον υπέροχο αυτόν σεφ

Με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον χώρο και κατασταλαγμένη μαγειρική άποψη, ο Σωτήρης Ευαγγέλου είναι ο άνθρωπος, που με το δικό του μαγειρικό ύφος και προσωπικότητα εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό, αφήνοντας το αποτύπωμα του στις επόμενες γενιές της μαγειρικής.

Διακεκριμένος σεφ με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι.

Στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στην Προβηγκία. Αποκορύφωμα η συνεργασία του με το Plaza Athénée στο Παρίσι.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, γίνεται στα 28 του χρόνια ο νεότερος Executive Chef στο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη. Ως executive chef, αναλαμβάνει τις κουζίνες κορυφαίων ξενοδοχείων, όπως το Athenaeum InterContinental, το King George, τη Μεγάλη Βρετανία και ξανά το Makedonia Palace.

Διαβάστε ακόμα: Κορυφαίοι σεφ μαζί! Σωτήρης Ευαγγέλου, Γιάννης Μπαξεβάνης - Μαγειρέματα του δρόμου στην Κρήτη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ