NJV Athens Plaza: Το πολυτελές ξενοχοδείο ανανεώνει τη γαστρονομική του ταυτότητα και υποδέχεται τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου - Ετοιμαστείτε για νέες επιλογές γευστικών πιάτων ! (φωτό)

Έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

To NJV Athens Plaza καλωσορίζειτον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza ανανεώνει τη γαστρονομική του ταυτότητα και υποδέχεται τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου.


Το NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος αναλαμβάνει την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.


Ταρτάρ Βοδινού, Ψωμί Sando, καμένη κρέμα Βουτύρου, μαύρα Μούρα, πίκλα Αγγούρι σε Ξύδι Ρυζιού, νιφάδες Τρούφας & πούδρα Μυρωδικών

Με τη νέα αυτή συνεργασία, το NJV Athens Plaza επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία φαγητού, στο πιο φιλόξενο και εκλεπτυσμένο  περιβάλλον, στην καρδιά της Αθήνας.

Ο νέος Chef με την μακρά μαγειρική του πορεία, έχοντας αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία δημιουργεί τις νέες επιλογές γευστικών πιάτων με την υπογραφή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και επιμελείται όλων των προσφερόμενων επισιτιστικών υπηρεσιών του ξενοδοχείου.


Ελληνική Σαλάτα με Τοματίνια, χαβιάρι Αγγουριού, υφές Κρεμμυδιού, μους Φέτας Ηπείρου, Γλιστρίδα, Πιπεριά κέρατο, Βατόμουρα, φρέσκια Ρίγανη & έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο

Τον πλούσιο μπουφέ πρωινού, τα μενού Banquet των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου – Explorer’s Bar Bistro & Plaza Café  – καθώς και τις υπηρεσίες Catering.

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980.

Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 και πλέον ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες.


Κακαβιά με Γιουβαρλάκια Ψαριού, baby Λαχανικά Βουτύρου, tuile με μελάνι Σουπιάς & Λάδι Μυρωδικών

Διαθέτει 159 δωμάτια και 21 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές.

Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.


Ριζότο Ντολμαδάκια με Βολάκι Άνδρου, Κατσικίσιο Βούτυρο, χαβιάρι Μοσχολέμονου, τραγανό Αμπελόφυλλο & Λάδι από καπνιστό Σχοινόπρασο

Ξεκινήστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό από το μπουφέ πρωινού στο Εστιατόριο The Parliament.

Μετά από μια μεγάλη και γεμάτη ημέρα εξερεύνησης της ευρύτερης περιοχής, το Explorer's Bar Bistro θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη γαστριμαργική εμπειρία γεμάτη αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις από το a la carte Μενού του καθώς και εξαιρετικά κρασιά να συνοδεύσετε το φαγητό σας, υπέροχα γλυκά και cocktails.


Σιγομαγειρεμένο Αρνάκι, κρέμα καπνιστής Πατάτας, Πράσο μπρεζέ, τραγανό Κρεμμύδι, Σχοινόπρασο, σάλτσα Αρνιού με Δενδρολίβανο

Όταν θελήσετε να συναντήσετε φίλους ή να απολαύσετε την ζωντάνια της πόλης, επισκεφθείτε το Plaza Cafe στο Lobby του ξενοδοχείου. Γευθείτε εξαιρετικά γλυκά, παγωτά, υπέροχο καφέ και πλούσιες επιλογές φαγητού.


Φιλέτο Βοδινού black Angus, υφές Κουνουπιδιού, gel μαύρου Σκόρδου, πίκλα Μανιταριού Shimeji, σάλτσα Βοδινού & Παλαμίδας

Δείτε ακόμη:Θεσσαλονίκη με θέα θάλασσα; Από το ... Μαϊάμι ως το Όλυμπος Νάουσα & το Χάλαρο - Τα εστιατόρια που αξίζουν να "πετάξετε" ως την συμπρωτεύουσα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ