Jennifer Lopez: Δείτε το βίντεο με την αγενή αντίδραση της τραγουδίστριας σε δημοσιογράφο - «Το βλέμμα της είναι τρελό» (φωτό)

Σάλος έχει γίνει τελευταία με την συμπεριφορά της Jlo.

Τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας είναι non-stop πάνω στην Jennifer Lopez, είτε οι θαυμαστές είναι θετικά προσκείμενοι, είτε αρνητικά.

Ενώ αποθεώνουν την τραγουδίστρια για τα looks της, την κατακεραυνώνουν για την απρεπή συμπεριφορά της, απέναντι σε δημοσιογράφο στο Met Gala της περασμένης Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Anika Reed μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok με την 54χρονη να της δίνει μια πολύ απότομη απάντηση στην ερώτησή της: «Ποιον  φοράτε απόψε;».

«Schiaparelli», απάντησε εκείνη καθώς ανέβαινε τα διάσημα σκαλιά του Met Gala, όπου τη φώναζαν περισσότεροι από 20 δημοσιογράφοι και από τις δύο πλευρές στο κόκκινο χαλί. 

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound - Anika Reed

Διαβάστε ακόμα: Met Gala Final Countdown! Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις δύο fashion icons - Jennifer Lopez & Sarah Jessica Parker (βίντεο)

«Το βλέμμα της είναι τρελό», απάντησε ένας χρήστης του TikTok κάτω από το βίντεο. Ένας άλλος σημείωσε ειρωνικά: «Μίλησε στη δημοσιογράφο σαν να ήταν χωριάτισσα», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Η καλοσύνη της ακτινοβολεί μέσα από την οθόνη. Είμαι νεκρός…». 

Σύμφωνα με το «Glamour», η σύντομη απάντηση της Lopez μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι επικεντρώθηκε στην προσπάθειά της να ανέβει τις σκάλες με το -ομολογουμένως- εντυπωσιακό φόρεμά της, για τη δημιουργία του οποίου χρειάστηκαν περισσότερες από 2,5 εκατ. ασημένιες χάντρες και 800 ώρες χειροποίητου κεντήματος.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Η καλλονή τραγουδίστρια μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε το σωστό total brown look – Δεν θα μπορούσε να λείπει μία Birkin bag (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ