Ρεμπέκα Τζόινς: Η 30χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με ανήλικους μαθητές της – Από τον έναν έμεινε και έγκυος… (φωτό)

 Είναι ελεύθερη με εγγύηση και αυστηρούς όρους.

Μία 30χρονη Βρετανίδα δασκάλα, η Ρεμπέκα Τζόινς από το Μάντσεστερ κατηγορείται για παραπλάνηση ανηλίκων.

Οι δύο έφηβοι, που στο δικαστήριο αποκαλούνται Boy A και Boy B, ηλικίας 15 ετών, έκαναν σεξ με την καθηγήτρια στο πολυτελές διαμέρισμά της. 

Μάλιστα, στον έναν από τους δύο είχε κάνει δώρο μία πανάκριβη ζώνη αξίας 345 λιρών μάρκας Gucci που την είχαν αγοράσει μαζί από το πολυτελές πολυκατάστημα.

Τον είχε πάει για ακριβά ψώνια και μετά επέστρεψαν στο διαμέρισμα της έκαναν σεξ δύο φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Manchester Evening News.

Η 30χρονη καθηγήτρια μαθηματικών φαίνεται ότι έπαιρνε προφυλάξεις καθώς είχε πει στον πρώτο έφηβο να μην το πει σε κανέναν. 

Εκείνος όμως την δεν την άκουσε και έγραψε σε έναν φίλο του στο Snapchat: «Μόλις έκανα σεξ δύο φορές με την κυρία Τζόινς». Καθώς ο φίλος του δεν τον πίστευε, του έστειλε και φωτογραφία που είχε τραβήξει κρυφά από την 30χρονη.

Τα νέα διαδόθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και λίγες μέρες αργότερα κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία που συνέλαβε την καθηγήτρια στο σχολείο όπου εργαζόταν και από το οποίο έχε πλέον απολυθεί.

Η σχέση με το Boy A ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021.

Ο μαθητής ετοιμαζόταν να περάσει τις κρίσιμες εξετάσεις στα μαθηματικά και η καθηγήτρια του έκανε ενισχυτική διδασκαλία. 

Σύντομα τον προσκάλεσε στο σπίτι της μια Παρασκευή απόγευμα μετά το σχολείο, με πρόφαση να τον βοηθήσει στα μαθήματα.

Καθώς ο μαθητής (Boy A) είναι πλέον σε ηλικία άνω των 16 ετών, το σεξ μεταξύ τους δεν θεωρείται αδίκημα. Η ίδια υποστηρίζει πάντως ότι έκαναν σεξ μόνο μία φορά και αφού ο μαθητής είχε ήδη συμπληρώσει τα 16.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι όμως ότι η κατηγορούμενη έμεινε έγκυος από δεύτερο έφηβο μαθητή της, όταν ήδη είχε ξεκινήσει η δίκη για ασέλγεια στον πρώτο μαθητή της.

Τι έγινε με τον Boy B;

Ο δεύτερος μαθητής παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που την προσέγγισε μέσω Snapchat και ότι εκείνη ανταποκρίθηκε στέλνοντάς του μια φωτογραφία με τα οπίσθιά της φορώντας μόνο ένα μικρό εσώρουχο. 

Αυτό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2022. Λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν και έκαναν σεξ. Παρότι του είχε πει ότι έχει ιατρικό πρόβλημα, και συγκεκριμένα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, και δεν μπορεί να μείνει έγκυος, λίγο καιρό αργότερα του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς.

Η Ρεμπέκα Τζόινς είναι ελεύθερη με εγγύηση και αυστηρούς όρους να μη έρθει σε επαφή με ανήλικο κάτω των 18 ετών μετά τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ