Δείτε βίντεο: Πιλότος με τρομπέτα παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού: Πανηγυρίζει την πρόκριση στο Final Four μπάσκετ - Το βράδυ το ποδόσφαιρο πάει τελικό

Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ με νίκη μέσα στη Βαρκελώνη πάει Final Four στο μπάσκετ και το βράδυ στο ποδόσφαιρο μετά το 2-4 εκτός έδρας πάει τελικό Conference League

Τεράστια νίκη και πρόκριση στο  Final Four του μπάσκετ που θα γίνει στο Βερολίνου, πέτυχε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα στην έδρα της στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με σκορ 63-59.

Στην επιστροφή της στο αεροπλάνο την «ερυθρόλευκη» αποστολή περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη.

Πριν την απογείωση από τη Βαρκελώνη για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πιλότος της πτήσης άρχισε να παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού με μία τρομπέτα δημιουργώντας χαμό μέσα στο αεροπλάνο.

Αρκετά μέλη των Πειραιωτών, μάλιστα, άρχισαν να φωνάζουν «Ολυμπιακός», με τις αεροσυνοδούς επίσης να τραγουδούν τον ύμνο υπό τη μουσική υπόκρουση του πιλότου.

Σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο υποδέχεται την Άστον Βίλα στον δεύτερο αγώνα και έχοντας υπέρ του τη μεγάλη νίκη με 4-2 που πέτυχε πριν από μία εβδομάδα στο Βίλα Παρκ.

Ακόμα και με ήττα με 1-0 ο Ολυμπιακός θα πάει στον τελικό του Conference League.

Θυμίζουμε ότι η Άστον Βίλα είναι η αγαπημένη ομάδα του πρίγκιπα William που ήταν παρόν στη συντριβή της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Απογοητευμένος και πικραμένος - Είδε την αγαπημένη του ομάδα να χάνει 4-2 από τον Ολυμπιακό (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ