Σήλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Υψηλοί καλεσμένοι του ζεύγους Νικολά Σαρκοζί-Κάρλα Μπρούνι για το λανσάρισμα του ροζέ κρασιού "Roseblood" (φωτό-βίντεο)

Βρέθηκαν στο event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη

Μία ιδιαίτερη πρόσκληση είχαν η Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στο event που διοργάνωσε το ζεύγος Νίκολα Σαρκοζί-Κάρλα Μπρούνι στη Νέα Υόρκη, για το λανσάρισμα του ροζέ κρασιού με ονομασία "Roseblood".

Τα κρασιά Roseblood παράγονται στο διάσημο Château d'Estoublon, ένα διάσημο οινοποιείο που βρίσκεται στην καρδιά της Προβηγκίας, στη Γαλλία.

Το Château d'Estoublon ιδρύθηκε το 1489 και ενσαρκώνει τη γαλλική κομψότητα, την κληρονομιά της οινοποιητικής αριστείας και την ουσία της κληρονομιάς της Προβηγκίας.

Image may contain Alcohol Beverage Outdoors Nature Countryside Bottle Liquor Wine Wine Bottle Farm and Rural

Τα κρασιά Château d'Estoublon επωφελούνται από το μοναδικό μικροκλίμα της Νότιας Γαλλίας και τα πλούσια σε ασβεστόλιθο εδάφη, προσδίδοντας κρασιά με απαράμιλλο βάθος και πολυπλοκότητα. Από τις ηλιόλουστες πλαγιές μέχρι τις δροσερές, καταπράσινες κοιλάδες, κάθε μπουκάλι κλείνει μέσα του μια αρμονική συμφωνία γεύσεων.

Μπορείτε να το βρείτε με κόστος £41.99 εδώ

Μάλιστα, η Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε live για το κοινό, ενώ όσοι είχαν την τύχη να είναι εκεί απόλαυσαν κι ένα ποτήρι από το κρασί.

Η διάσημη σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους 327 χιλιάδες ακολούθους της ένα βίντεο που απαθανατίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας καθώς βρίσκεται on stage.

"Σηκώνοντας ένα ποτήρι για το λανσάρισμα του Roseblood D'Estoublon, του ροζέ κρασιού που δημιούργησε η @carlabruniofficial για να τιμήσει την ομορφιά της γαλλικής Προβηγκίας. Όπως είπε η Carla «Ζήτω το Roseblood, μακάρι αυτό το κρασί να σας φέρει τόση χαρά και ευχαρίστηση όσο είχα κατά τη δημιουργία του». Μπράβο για την αξέχαστη συγκινητική φωνή της Carla και την εξαιρετική γεύση του Roseblood Rosé Château d'Estoublon!", σημείωσε στη λεζάντα της η Σήλια Κριθαριώτη.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν μαζί με τον Νίκο Τσάκο να φωτογραφηθούν μαζί με το πρώην Προεδρικό ζεύγος ανεβάζοντας το ενσταντανέ σε insta_story.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Zendaya: Ολοκέντητο φόρεμα με πούλιες με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη στη σκηνή του Met Gala (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σήλια Κριθαριώτη: Το τρυφερό βίντεο της σχεδιάστριας, για την γιορτή της κόρης της, Ειρήνης – Πανέμορφες και οι δύο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ