Η εξαφάνιση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου: Εδώ και έναν μήνα δεν έδωσε ίχνος ζωής – Το πρόβλημα υγείας και η αγωνία για την αγαπημένη ηθοποιό

H Δέσποινα Στυλιανοπούλου σταμάτησε να απαντά στα τηλέφωνα φίλων και γειτόνων

H αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε εξαφανιστεί χωρίς να δίνει κάποιο ίχνος ζωής τον τελευταίο μήνα. Όσοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της βρήκαν το τηλέφωνο κλειστό.

Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ενώ όπως δήλωσε γείτονάς της στην εφημερίδα Espresso, οι περίοικοι έκαναν αρκετές προσπάθειες να τη βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα:

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, όλα άρχισαν στις αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματα του Σπύρου Μπιμπίλα που ήταν κι ο τελευταίος που την επισκέφθηκε.

"Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει", είχε σημειώσει σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Διαβάστε ακόμα: Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μιλά για τις τελευταίες ώρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο και την κραυγή αγωνίας της «θέλω να ζήσω» λίγο πριν πεθάνει

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Το ρεπορτάζ της Espresso κάνει γνωστό ότι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου έναν μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από φίλους και γνωστούς. Η ίδια αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.

"Έχει προβλήματα υγείας και αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν με δύναμη αλλά και με ηρεμία", εξηγεί ένας από τους ανθρώπους που είναι κοντά της και επιβλέπει την κατάστασή.

Δείτε ακόμα: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η πιο αξιολάτρευτη «υπηρέτρια» του ελληνικού κινηματογράφου γίνεται 91! Τα «μαργαριτάρια» της κωμικού - Αξέχαστο ζεύγος με το Νίκο Ρίζο (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ