32χρονη Ινδή πέταξε το 6χρονο παιδί της στους κροκόδειλους: «Σκότωσε το, μόνο τρώει» της έλεγε ο άντρας της - Ήταν κωφάλαλο (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι τσακωνόταν επειδή το παιδί ήταν κωφάλαλο και... αποφάσισαν να ρίξουν στους κροκόδειλους

Φρίκη στην Ινδία με μητέρα να ρίχνει σε ποτάμι με κροκόδειλους το 6χρονο παιδί της επειδή ήταν κωφάλαλο που βρήκε τραγικό θάνατο.

Η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ μετά την σύλληψή της κατηγόρησε τον 27χρονο σύζυγό της Ραβί Κουμάρ, πατέρα του παιδιού ότι την υποχρέωσε να το κάνει.

Σύμφωνα με τους Times of India, η δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ, ο οποίος, κατά την ίδια, της έλεγε: «σκότωσε το παιδί, το μόνο που κάνει είναι να τρώει».

Ο τελευταίος καβγάς για το αγόρι σημειώθηκε την Κυριακή, με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους.

«Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια, πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.


Η σορός του μικρού Βίνοντ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής με δαγκώματα σε όλο του το κορμί ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ