Το come out του Στέφανου Κασσελάκη: «Έκλαιγα για ώρες όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου» (φωτό & βίντεο)

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πρώτος καλεσμένος της εκπομπής της Άννας Δρούζα στο Open αποκάλυψε πως έκανε come out και είπε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του.

«Έκλαιγα για ώρες όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει στιγματίσει».

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορ

ώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο, είναι κάτι που δημιουργεί μια σκληράδα, μια ανθεκτικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Δείτε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Ανάσταση στην Κέρκυρα με πολύ χαμόγελο & κέφι – Δείτε φωτογραφίες 

Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας επίσης στην εκπομπή, αποκάλυψε τις συμβουλές που έχει δώσει στον γιο της και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.


«Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να πάει κόντρα στα στερεότυπα.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Χαμογελαστοί συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα – Τα «έσπασαν» όλα! (φωτό)

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και, αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Διαβάστε ακόμα: Με άψογο style ο Στέφανος Κασσελάκης & ο Τάιλερ Μακμπέθ στον επιτάφιο – Την Κέρκυρα επέλεξε το ζευγάρι για τις γιορτές του Πάσχα – Δείτε φωτογραφίες 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ