Met Gala Final Countdown! Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις δύο fashion icons - Jennifer Lopez & Sarah Jessica Parker (βίντεο)

Θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι το λαμπερό Met Gala!

Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φανταστική αυτή διοργάνωση στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και θα γιορτάσει τη νέα έκθεση του Costume Institute, «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion».

Το επίσημο dress code είναι «Ο κήπος του χρόνου». 

Η έκθεση θα περιλαμβάνει περίπου 250 σπάνια αντικείμενα από τη μόνιμη συλλογή του Ινστιτούτου Κοστουμιών.

Συμπληρώνοντας πάνω από 400 χρόνια ιστορίας της μόδας, τα κομμάτια θα περιλαμβάνουν σχέδια των Schiaparelli, Dior, Givenchy και άλλων.

Ορισμένα ρούχα που είναι πολύ εύθραυστα για να φορεθούν ξανά -όπως ένα φόρεμα με μπάλα του Charles Frederick Worth από το 1877- θα εμφανίζονται επίσης μέσω κινούμενων σχεδίων βίντεο, προβολής φωτός, AI, CGI και άλλων μορφών με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ο Andrew Bolton, Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Κοστουμιών, πρόσθεσε ότι η έκθεση θα διαμορφωθεί γύρω από τρεις κύριες «ζώνες»—Γη, Θάλασσα και Ουρανό—που αποτίουν φόρο τιμής στον φυσικό κόσμο. «Είναι πολύ μια ωδή στη φύση και στη συναισθηματική ποίηση της μόδας», είπε.

Δύο fashion icons που έχουν γράψει ιστορία

Για να "απαλύνουμε" λίγο την αναμονή έως την ερχόμενη εβδομάδα ας θυμηθούμε δύο fashion icons που έχουν αφήσει εποχή με τις εμφανίσεις τους στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί.

Φυσικά μιλάμε για τη Jennifer Lopez και τη Sarah Jessica Parker.

Η Λατίνα τραγουδίστρια μας έχει χαρίσει φανταστικά looks με "καυτές" τουαλέτες, αποκαλυπτικά σκισίματα και αβυσσαλέα ντεκολτέ!

Κομμάτια μεγάλων σχεδιαστών που μόνο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Από την άλλη πλευρά η δημοφιλής ηθοποιός επιλέγει περίτεχνα φορέματα, ιδιαίτερα headpieces και πολύχρωμες puffy τουαλέτες.

Προσαρμόζει πάντοτε το στιλ της σε κάθε ρούχο και στο ανάλογο dress code!

instagram @sjp_daily

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2024: Η Anna Wintour αποκάλυψε τους παρουσιαστές – Dream team με Jennifer Lopez, Zendaya και Chris Hemsworth (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Στο Met Gala 2024 θα δούμε πολλές Sleeping Beauties! Το θέμα του κορυφαίου event μόδας είναι γεγονός - Τι είδαμε τα προηγούμενα χρόνια (φωτό & βίντεο)

Ποια από τις δύο stars προτιμάτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ