Μεθυσμένη επιβάτιδα έκανε άνω-κάτω αεροπλάνο: Πήγαινε από την Αίγυπτο στη Σκωτία - Ο πιλότος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, τη συνέλαβαν μαζί με τον σύζυγό της

Αναστάτωση στην πτήση από την μεθυσμένη επιβάτιδα, η λύση δόθηκε στο Ηράκλειο

Απίστευτο σκηνικό σε πτήση από την Αίγυπτο προς της Σκωτία. 42χρονη Ιρλανδοβρετανίδα, που είχε μεθύσει αναστάτωσε την πτήση με αποτέλεσμα ο πιλότος να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο Κρήτης για να κατεβάσουν οι αρχές τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου για την επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πτήσης Σκωτίας-Αιγύπτου. 

Έβγαλε επιθετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μεγάλη Βρετανία προς την Αίγυπτο, λόγω του ότι τα είχε τσούξει αρκετά, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο για να… ξεφορτωθεί τη φασαριόζα επιβάτιδα και να συνεχίσει… απρόσκοπτα το ταξίδι του.

Ο λόγος για μία 42χρονη Ιρλανδοβρετανίδα, η οποία έκανε άνω κάτω πλήρωμα και συνεπιβάτες της κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Σκωτία προς το Κάιρο το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, βρίζοντας και έχοντας επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα δεν ήταν μόνη της, αλλά ταξίδευε με τον σύζυγο και το παιδί τους. Ο 45χρονος Πολωνός σύζυγός της, ωστόσο, τη… σιγόνταρε στις πράξεις της, επιδεικνύοντας και ο ίδιος επιθετική συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και οι αστυνομικές Αρχές περίμεναν στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” το ζευγάρι και τους φόρεσαν χειροπέδες, διακόπτοντας άδοξα το ταξίδι της τριμελούς οικογένειας.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ