Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται το καλοκαίρι την αγαπημένη του – Ο Έλληνας «θρύλος» του μπάσκετ θα κάνει το γάμο του, στην Πύλο (φωτό & βίντεο)

 Έχουν ήδη μοιραστεί τα πρώτα προσκλητήρια του γάμου.

Ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο που μας έχει κάνει περήφανους πάρα πολλές φορές με την καριέρα που έχει κάνει στο NBA, επιτέλους παντρεύεται.

Μετά από τρία παιδιά και πολλά χρόνια μαζί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, στην εκπομπή του Happy Day, ο σούπερ σταρ του NBA ετοιμάζεται να παντρευτεί στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου. Ο γάμος αναμένεται να γίνει στην Πύλο, έχει μάλιστα κλειστεί το ξενοδοχείο Costa Navarino για να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του σταρ του NBA, και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή θα είναι ανοιχτός, όχι μόνο με επωνύμους καλεσμένους από διάφορα σημεία της Γης, αλλά και φίλους και γνωστούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια όπου μεγάλωσε.


Τις προετοιμασίες του γάμου έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία, ενώ ήδη έχουν μοιραστεί τα πρώτα προσκλητήρια του γάμου, προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ζουν στις ΗΠΑ, αλλά το καλοκαίρι τους το περνούν πάντα στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 29: «Χαρείτε τη ζωή σας» το μήνυμα που έστειλε - Πως γιόρτασε τα γενέθλιά του (βίντεο)

Συχνά το καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο αλλά και στο σπίτι που έχουν αποκτήσει στο Costa Navarino. Ένας προφανώς επιπλέον λόγος για να έχουν αγαπήσει την Πύλο και να την επιλέξουν για να τελέσουν τον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούμπο: Το τρυφερό βίντεο με τα μικρά του αγοράκια – Παίζουν μπάσκετ με τον πρωταθλητή «χαζομπαμπά» τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ