Απόδραση για γέλια ή για... κλάματα στη Βενεζουέλα: Το τούνελ που έσκαψαν τους έβγαλε στην αγκαλιά των αστυνομικών - Δείτε το βίντεο

Οι κρατούμενοι τα υπολόγισαν όλα σωστά εκτός από το ότι την ώρα που έβγαιναν, αστυνομικοί έκαναν εκπαίδευση στο σημείο

Τα σχέδια τη φυλακής ή δεν ήταν σωστά ή οι κρατούμενοι δεν υπολόγισαν ότι μόλις έβγαιναν από το τούνελ για να αποδράσουν θα έπεφταν επάνω σε αστυνομικούς. Τα σχέδια δεν ήταν λάθος, απλά ήταν άτυχοι...

Οι κρατούμενοι ήταν άτυχοι, γιατί έπεσαν επάνω σε αστυνομικούς που εκπαιδευόντουσαν και βρισκόντουσαν έξω από τις φυλακές στο Μαρακάιμπο της Βενεζουέλας.

Φυσικά ούτε οι αστυνομικοί τους... περίμεναν, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να τους... "αγκαλιάσουν" και να τους στείλουν πάλι πίσω στα κελιά τους.

Οι αστυνομικοί αρχικά τους βοηθούν να βγούνε από τον τοίχο, πριν τους οδηγήσουν ξανά πίσω στη φυλακή.

Αλλά η Αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι «όλα είναι πλέον υπό έλεγχο», σημειώνοντας ότι τρεις κρατούμενοι χρειάζονταν θεραπεία για μικροτραυματισμούς που υπέστησαν κατά την αποτυχημένη απόδρασή τους. Το βίντεο της όχι και τόσο σπουδαίας απόδρασης δείχνει αρκετούς άντρες με κίτρινες στολές να συλλαμβάνονται, αφού ξετρυπώνουν από τον εξωτερικό τοίχο, όπως μεταδίδει η DailyMail.

Το άνοιγμα του τούνελ ήταν τόσο μικρό, που οι δραπέτες μπόρεσαν μόνο να στριμωχτούν κατευθείαν στην αγκαλιά των αστυνομικών που περίμεναν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ