Δίωξη για κακούργημα στον βουλευτή Φλώρο: Απολογείται σήμερα για τις μπουνιές μέσα στη Βουλή - Με κάταγμα στη μύτη & νάρθηκα στο χέρι ο Γραμμένος (βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος έμεινε κρατούμενος στη ΓΑΔΑ

Στην άσκηση κουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών και ανεξάρτητου πλέον Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου της Ελληνικής Λύσης.

Μετά τη δίωξη ο κατηγορουμενος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.


Διαβάστε ακόμα: "Έπεσαν" μπουνιές στη Βουλή! Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κων/νος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (φωτό)

Με κάταγμα στη μύτη ο Γραμμένος

Νωρίτερα σήμερα, άγριες και πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που διαδραματίστηκαν το μεσημέρι έξω από τον χώρο της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τους Σπαρτιάτες Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε και χτύπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΓΝΑ με κάταγμα στη μύτη.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος που μετήχθη λίγο μετά τις 19.15 στην Ευελπίδων, κρατήθηκε τις προηγούμενες ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών της φρουράς της βουλής. Αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Για την εξέλιξη της υγείας του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας. Όπως εξήγησε, ο βουλευτής ύστερα από την γροθιά που του έριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. 

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικων οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Στον βουλευτή έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και έχει λάβει 10ημερη αναρρωτική άδεια.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ