Με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγείται στη ΓΑΔΑ ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κ. Φλώρος – Προηγήθηκε άγριο σκηνικό ξυλοδαρμού με τον Β. Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (φωτό& βίντεο)

Χυδαίοι ήταν οι διάλογοι τους...

Σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συνέβη ένα πρωτοφανές επεισόδιο.

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο με τον δεύτερο να δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Αντιμέτωπος με το αυτόφωρο κακούργημα του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα αναμένεται να τεθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο: «Όποιος με βία ή απειλή βίας επιχειρεί να εξαναγκάσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή εκείνον που ασκεί την προεδρική εξουσία, τη βουλή, την κυβέρνηση ή μέλος τους σε εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους, καθώς και όποιος βιαιοπραγεί εναντίον τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της βουλής πολιτικού κόμματος».

Χυδαίοι ήταν διάλογοι του πρώην Σπαρτιάτη και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, πριν τις μπουνιές.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Ο φερόμενος διάλογος σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Κ. Φλώρος έχει ως εξής:


Κ. Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ, σκουπίδι!
Κ. Φλώρος: Άντε
Β. Γραμμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@@@. Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@@@@.
Εντωμεταξύ, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας και λίγο πριν ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκοπήσει τον Β. Γραμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Φλώρος μαινόμενος φέρεται να φώναζε «δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη μάνα μου ρε κ@@@@@@».
Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους χωρίσουν ο Κ. Φλώρος φέρεται να συνέχιζε λέγοντας «εσύ θα βρίσεις τη μάνα μου ρε κ@@@@@@ που η αδερφή μου πήγε να χάσει το παιδί της χθες εξαιτίας σου κ@@@@@@! Τη μάνα μου ρε ; Θα σε γ@@@@@»!

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια ο κ. Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα.
Στον κ. Φλώρο επεβλήθη ποινή 15νθημερης αποβολής από τις εργασίες της Βουλής, με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα να χαρακτηρίζει ως κτηνώδη την συμπεριφορά του πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών».

Διαβάστε ακόμα: "Έπεσαν" μπουνιές στη Βουλή! Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κων/νος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ