Bruce Willis: Σπάνια φωτογραφία του ηθοποιού που δίνει «μάχη» με την άνοια, αγκαλιά με την εγγονή του – «Ο καλύτερος Papous», γράφει η κόρη του (φωτό)

Οι ευχαριστίες της κόρης του, στα ελληνικά!

Η 35χρονη Ράμερ Γούλις μία από τις τέσσερις κόρες που έχει αποκτήσει ο πασίγνωστος ηθοποιός Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, υπάρχει και μία πολύ σπάνια φωτογραφία με τον ηθοποιό να κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Λου.

Πρόκειται για ένα σπάνιο στιγμιότυπο του ηθοποιού, ο οποίος έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη της οικογένειάς του πως δίνει μάχη με την άνοια.

Διαβάστε ακόμα: Μία πολύ τρυφερή στιγμή για τα γενέθλια του Bruce Willis - Το συγκινητικό τετ α τετ με την πρώην γυναίκα & μητέρα των παιδιών του, Demi Moore (φωτό & βίντεο)

Όσα έγραψε η κόρη του Μπρούς Γούλις και της Ντέμι Μουρ για την μικρή κορούλα της

«Ω μικρή μου κόρη. Δεν πιστεύω πως είσαι ενός έτους. Αυτός ο τελευταίος χρόνος μαζί σου ήταν ο καλύτερος χρόνος της ζωής μου» έγραψε η Ράμερ.

«Λου, δεν έχω γνωρίσει ποτέ μια αγάπη σαν τη δική σου. Είσαι το πιο νόστιμο, το πιο όμορφο, το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο γλυκό κορίτσι που ξέρω» πρόσθεσε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με επέλεξες για να γίνω η μαμά σου. Θεέ μου. Κάθε μέρα μεγαλώνεις και μαθαίνεις περισσότερα και είσαι η μεγαλύτερη δασκάλα μου και η βαθύτερη αγάπη μου. Είσαι ένα δώρο για όποιον συναντάς και το χαμόγελό σου είναι σχεδόν εκτυφλωτικό, είναι τόσο μαγικό. Το γέλιο σου είναι ο αγαπημένος μου ήχος σε όλο τον κόσμο. Τα μικροσκοπικά σου φιλιά είναι το καλύτερο πράγμα για να ξυπνάς. Σε αγαπώ τόσο βαθιά, μικρή μου κόρη. Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει ο επόμενος χρόνος».

Οι ευχαριστίες στην Ντέμι Μουρ, τον Μπρους Γουίλις και τις αδερφές της, στα ελληνικά

Στρέφοντας την προσοχή της στην υπόλοιπη οικογένειά της, η Ράμερ περιέλουσε με ευγνωμοσύνη την Ντέμι Μουρ, «που είσαι η καλύτερη Ya Ya που θα μπορούσα να ζητήσω, η Λου σε αγαπάει τόσο πολύ».

Δεν ξέχασε φυσικά, τις αδερφές της Σκουτ και Ταλούλα Γουίλις, καθώς και τις ετεροθαλείς αδερφές της Μέιμπελ και Έβελιν, τις οποίες ο Μπρους έχει αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ. Η Ράμερ ευχαρίστησε τα αδέρφια της που είναι «οι καλύτερες θείες και η Έμμα που είναι η μπόνους θετή μητέρα και τον πατέρα της που είναι ο καλύτερος Papous»

Διαβάστε ακόμα: H Demi Moore κάνει έκκληση σε όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους με άνοια: «Να δίνετε χαρά και αγάπη σε αυτό που είναι σήμερα! » (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ