Britain’s Got Talent: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο συγκίνησε τους κριτές με την ερμηνεία του - «Είμαι εδώ για να δείξω ότι μπορείτε & ‘σεις να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας»

Επιμένει ότι θα δώσει το χρηματικό έπαθλο των 250.000 λιρών σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο 8χρονος Ράβι από το Λονδίνο τραγούδησε με την χορωδία του στο Britain’s Got Talent και οι κριτές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρακολουθούσαν την ερμηνεία του.

Ο λόγος πέρα από το ταλέντο του μικρού, ήταν το γεγονός ότι ο μικρούλης έχει όγκο στον εγκέφαλο. 

Παρά τις δυσκολίες έχει τρομερή δύναμη ψυχής.

Ο Ράβι με τη χορωδία του, την Ravi’s Dream Team, μπήκαν κατευθείαν στους ημιτελικούς, καθώς πέτυχαν να κερδίσουν την πρόκριση στον διαγωνισμό από την Alesha Dixon και τους συναδέλφους της κριτές, αφού τους έκαναν να βάλουν τα κλάματα.

Ο απίστευτος πιτσιρικάς επιμένει ότι θα δώσει το χρηματικό έπαθλο των 250.000 λιρών σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αν κερδίσει, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Έχω παρακολουθήσει το BGT όλη μου τη ζωή και πάντα ήθελα να κάνω οντισιόν. Πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο και είμαι εδώ για να δείξω πως ό,τι και να σας φέρει η ζωή, μπορείτε ακόμη να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας», είπε ο 8χρονος.

Ο Ράβι και η χορωδία ερμήνευσαν το «A Million Dreams» από την επιτυχημένη ταινία «The Greatest Showman» που άφησε τους πάντες απίστευτα συγκινημένους.

Εξηγώντας γιατί πάτησε το golden buzzer, η Alesha είπε: «Το golden buzzer είναι κάτι τόσο προσωπικό και πάντα λέω ότι μπορώ να το πατήσω μόνο όταν αισθάνομαι καλά κι εσύ είσαι τόσο αξιόλογος νεαρός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ