Κεντζί Ζιράκ: Ο 27χρονος Γάλλος τραγουδιστής πυροβολήθηκε ενώ έκανε κάμπινγκ – Κρίσιμη η κατάστασή της υγειάς του (φωτό & βίντεο)

Είναι πατέρας ενός παιδιού...

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της Γαλλίας, ο Κεντζί Ζιράκ «παλεύει» για την ζωή του. 

Ο Γάλλος τραγουδιστής πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε κάμπινγκ.

Ο 27χρονος Κεντζί Ζιράκ νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μπορντό, αφού δέχθηκε πυροβολισμούς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από επίσκεψη σε κατασκήνωση στο κοντινό Biscarrosse. «Βρισκόταν σε κάμπινγκ όπου τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο» δήλωσε πηγή που διενεργεί έρευνα.

«Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5:30 π.μ. και όταν έφτασαν εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν εν τω μεταξύ έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο».

Ποιος είναι ο τραγουδιστής 

Ο Ζιράκ, πατέρας ενός παιδιού, έγινε διάσημος στη Γαλλία το 2014 όταν κέρδισε τον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου τραγουδιού The Voice.

Από τότε έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και έχει ερμηνεύσει ντουέτα με άλλους Γάλλους αστέρες του τραγουδιού, όπως ο Vianney και ο Florent Pagny.

Ο Κεντζί Ζιράκ γεννήθηκε ως Kendji Maillé στο Périgueux, στη Dordogne, και είναι καταλανικής τσιγγάνικης καταγωγής. 

Έχει μιλήσει συχνά για το ότι «μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο».

Οι εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει ποινική έρευνα για τους πυροβολισμούς και η αστυνομία ερεύνησε τη Δευτέρα την κατασκήνωση όπου συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ