Heidi Klum-Tyra Banks: Οι άγγελοι της «Victoria's Secret» ξανά μαζί στα 50 τους - "Πολύτιμη για πάντα" (φωτό)

Ακόμη ένα απρόσμενο reunion!

Πόσα reunion είδαμε μαζεμένα;

Πέρα από το πιο σημαντικό που ήταν η επανένωση των Spice Girls, το ενδιαφέρον μας τράβηξε και η συνάντηση της Heidi Klum με την Tyra Banks.

Διαβάστε ακόμη: Victoria Beckham: Όλο το παρασκήνιο από το πάρτι για τα 50α γενέθλια της σχεδιάστριας μό-δας – Η επιτομή του chic η εορτάζουσα, ακμαία τα Spice Girls (φωτό & βίντεο)

Οι δύο καλλονές ξεκίνησαν την καριέρα τους μαζί τη δεκαετία του 1990 και σάρωσαν στις πασαρέλες της «Victoria's Secret».

Πριν μερικά 24ωρα μας χάρισαν μία κοινή εμφάνιση οn stage στο Λας Βέγκας ενόψει της συναυλίας της Mariah Carey.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-04-22_100446

Φυσικά, αυτό το σημαντικό reunion δεν γινόταν να μην το μοιραστούν και στα social media τους.

Η Tyra Banks ανέβασε ένα ενσταντανέ που είναι αγκαλιά με την Heidi γράφοντας: «Χάιντι... Πολύτιμος "άγγελος" μου για πάντα».

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο - No1 η Gisele με 400 εκ δολ, δεύτερη η Heidi Klum με μόνο 160 (φωτό & βίντεο)

Από την πλευρά της η Γερμανίδα supermodel μας έδειξε κάποια στιγμιότυπα με τις δυο τους να έχουν "ρόλο" make up artist και να παριστάνουν ότι επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Mariah Carey.

Διαβάστε ακόμη: Τέσσερις «Άγγελοι» στη νέα καμπάνια της Skims: Heidi Klum, Tyra Banks, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio (φωτό)

Το πλήθος ξέσπασε σε φωνές με το που είδε τις φίλες ξανά μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ