Vintage Pic: Όταν η αρρενωπότητα του Jean Paul Belmondo ξεχείλιζε και η καλλονή Jacqueline Bisset δεν έκαναν αυξητική στήθους...

Κούκλοι οι συμπρωταγωνιστές!

Το 1973 η Jacqueline Bisset και ο Jean Paul Belmondo είχαν πρωταγωνιστήσει στην υπέροχη ταινία «Le Magnifique».

Η ταινία είχε προκαλέσει σάλο, καθώς δύο από τους πιο όμορφους ανθρώπους του Hollywood «βρέθηκαν» μαζί στην ίδια παραγωγή.

Ο Γάλλος ηθοποιός Jean Paul Belmondo, ο οποίος συνδέθηκε με το Γαλλικό Νέο Κύμα (Νουβέλ Βαγκ) της δεκαετίας του 1960 και η καλλονή Γαλλοβρετανίδα Jacqueline Bisset, μαζί στην ίδια ταινία.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα: Ένας χρόνος χωρίς τον Ζαν Πολ Μπελμοντό: Η Ούρσουλα Άντρες, οι δύο γάμοι & η 45 χρόνια νεότερη Playmate (φωτό & βίντεο)

Για την ιστορία η Jacqueline Bisset είχε αποτελέσει sex symbol και ομορφότερη γυναίκα όλων των εποχών μετά από την ταινία που έκανε «Ο βυθός» (1977). 

http://forums.steroid.com/attachments/anabolic-lounge-off-topic-discussion/133316d1360653088-most-beautiful-women-ever-walk-silver-screen-jb.jpg

Το διαβόητο  υγρό μπλουζάκι!

Διαβάστε ακόμα: Vintage Beauty pic: To πιο σέξι κολλητό βρεγμένο t-shirt στην ιστορία! Το φορούσε η Ζακλίν Μπισέ στην ταινία ''Ο Βυθός''! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ