Η Ελεωνόρα μελέτη στον Αντώνη Σρόιτερ: Έχασα 3.000 followers όταν ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά μου – Πάντα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία

Η δημοσιογράφος,  Ελεωνόρα Μελέτη υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα

Η Ελεωνόρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την απόφασή της, πως το ανακοίνωσε στον σύζυγό της, αλλά και για την ατζέντα που θα έχει εάν εκλεγεί.

Περιγράφοντας τις πρώτες μέρες με την ιδιότητα της υποψήφιας ευρωβουλευτού, η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στην καθημερινότητά της, δεν σκοπεύει να κάνει εκστρατεία με κάρτες και περιοδείες- θα επισκεφτεί όσες πόλεις είχε ήδη προγραμματίσει για την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της που εκδίδεται σε λίγες ημέρες. 

Πάντως, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, έχασε, όπως είπε περίπου 3.000 followers στον instagram από τους 520 χιλιάδες που είχε.

«Κάποιοι μου έγραψαν κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους. Όχι, είμαι αυτή που ήμουν».

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία - Πότε έγινε το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (βίντεο)

Σε ερώτηση για τι τι κόμμα ψήφιζε είναι ότι «δεν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα παρά μόνο Νέα Δημοκρατία». 

 

 

Δήλωσε μάλιστα ότι είναι ενημερωμένη για την ευρωβουλή και τη λειτουργία της, αλλά και διατεθειμένη να δουλέψει και να μάθει στην πορεία όσα δεν γνωρίζει σήμερα. Ως εργαζόμενη μητέρα δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι η διαχείριση της νέας πραγματικότητας που θα διαμορφωθεί εφόσον εκλεγεί σε σχέση με την κόρη της και η ισορροπία στην οικογένειά της ήταν βασική παράμετρος για να λάβει την απόφαση να είναι υποψήφια.

Δείτε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η δημοσιογράφος υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, είπε «αντίο» στην εκπομπή της - Απάντησε για τη στοχοποίησή της (βίντεο)

Σε ότι αφορά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και ειδικότερα στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, επισήμανε ότι η κυβέρνηση με σεβασμό προς τα θύματα δεν βγήκε άμεσα να βάλει τέλος σε fake ειδήσεις, αυτό το έχει χρεωθεί. «Δεν συμφωνώ να γίνονται λαϊκά δικαστήρια πριν τα δικαστήρια. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Κάνεις δεν  εμποδίζει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν», είπε. Κατ' επέκταση και στο ζήτημα των υποκλοπών, σημείωσε ότι απαντήσεις πρέπει να δοθούν θεσμικά.

Δείτε ακόμα: Το dress code για να γίνεις Ευρωβουλευτής – Πως ντύθηκαν οι Ελεονώρα Μελέτη, Νόνη Δούνια, Βούλα Πατουλίδου, Ελίζα Βόζεμπεργκ & Μαρία Κουτσουπιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ