Συγκλονίζει βίντεο με τον 31χρονο νεκρό αστυνομικό στην καρότσα του φορτηγού: «Πέθανε ο καημένος» φωνάζει εργάτης που σώθηκε και καλεί βοήθεια - Σκληρές εικόνες

Κραυγή αγωνίας από εργάτη που σώθηκε από την κατάρρευση όταν βλέπει νεκρό τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο

Ένα νέο βίντεο μετά την κατάρρευση της μονοκατοικίας στο Πασαλιμάνι και πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην καρότσα του φορτηγού καταπλακωμένος από μπάζα.

Οι εικόνες είναι σκληρές από το βίντεο που αποκάλυψε το Star.

Το βίντεο κατέγραψε ένας από τους εργάτες που κατάφεραν να σωθούν από τα συντρίμμια, όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε άνθρωπος θαμμένος μέσα στα μπάζα.

Όταν το συνειδητοποίησαν φώναζαν:

Έλα γρήγορα, έλα! Άνθρωποι

Παιδιά έναν τροχό φέρτε…

Πέθανε… Πέθανε….

Έναν τροχό να κόψουμε την αλυσίδα…

Πέθανε ο καημένος

Η κραυγή και το κλάμα του ανατριχιάζουν. Ο Γεωργιανός εργάτης που ακούγεται στο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, αναζητούσε τους συναδέλφους του, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: Πως σκοτώθηκε ο 31χρονος αστυνομικός στο Πασαλιμάνι: Έκανε μεροκάματο για να συμπληρώσει τον μισθό του - Σε σοκ ο πατέρας του - Συνελήφθη ο εργολάβος (βίντεο)

Σκαρφάλωσε στην καρότσα του φορτηγού και είδε μπροστά του τον νεκρό αστυνομικό. Τόνοι μπετόν είχαν καταπλακώσει το άψυχο σώμα του.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες



Ο 31χρονος αστυνομικός θα γινόταν μόνιμος

Λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του, είχε βγει η διαταγή για τη μονιμοποίηση όλων των αστυνομικών που είναι σειρά του εκλιπόντος συναδέλφου.

Ο θρήνος της οικογένειας έγινε οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού τους. Ο αδερφός του τους θεωρεί όλους υπεύθυνους.

«Η οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου ενημερώνει πως στην εξόδιο ακολουθία δεν επιθυμεί να παραστεί εκπρόσωπος κανενός πολιτικού φορέα, κανένας πολιτικός άρχοντας, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλοι τους με τον δικό τους τρόπο είναι υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό του, έχοντας εξαθλιώσει τις ζωές μας και διαβρώσει τις αρχές και τις αξίες μας», ανέφερε ο αδελφός του θύματος.

Η κηδεία του αστυνομικού θα γίνει αύριο το μεσημέρι στα Γρεβενά.

Δείτε ακόμα: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που εντοπίζουν οι Πυροσβέστες τον 31χρονο αστυνομικό στην καρότσα του φορτηγού - Καταπλακώθηκε από μπάζα

"Εξαφανισμένος" ο μηχανικός

Οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν τον μηχανικό που είναι πρόσωπο – κλειδί στην τραγωδία.

Το αυτόφωρο έληξε στις 12 το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχει εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ