H Bianca Censori μπήκε στη Disneyland ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή - Σάλος από την εμφάνιση σε "οικογενειακό" περιβάλλον

Είχε το δικό της dress code

Πλέον την έχουμε συνηθίσει που ότι και να κάνει δεν πέφτουμε από τα σύννεφα....

Ο λόγος για την Bianca Censori και τη νέα της "ακραία" εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη του Kanye West μπήκε στη Disneyland σχετικά ντυμένη καλύπτοντας έστω τα βασικά σημεία αλλά ... ξυπόλητη.

Δίπλα της όπως πάντα περπατούσε άνετος ο ράπερ φορώντας λευκή φόρμα και φούτερ με κουκούλα.

«Η σωστή ενδυμασία, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών και των πουκάμισων, πρέπει να φοριέται ανά πάσα στιγμή», αναφέρει η Πολιτική Ευγένειας και Ενδυμασίας Επισκεπτών της Disneyland.

Σύμφωνα με τους κανόνες, η Disneyland «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την είσοδο ή να απομακρύνει οποιοδήποτε άτομο με ενδυμασία που η εταιρεία θεωρεί ακατάλληλη».

Σάλος στα social media

«Γιατί η Disney δεν αρνήθηκε την είσοδο; Δεν είναι κατάλληλα ντυμένη για οικογενειακό περιβάλλον», σημείωσε ένας χρήστης.

«Μου την είπε ένα μέλος του προσωπικού στο Disneyworld της Φλόριντα επειδή περπατούσα ξυπόλητη σε μια καταιγίδα (προσπαθώντας να σώσω τα δερμάτινα σανδάλια μου). Κανόνας για κάποιους…» είπε ένας άλλος οργισμένα.

Ένας άλλος ρώτησε: «Γιατί επιτρέπεται η Μπιάνκα να μπει εκεί χωρίς παπούτσια; Νομίζω ότι άλλοι πρέπει να βγάλουν τα παπούτσια τους σήμερα και να δουν πόσοι θα οδηγηθούν έξω», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Έχω δει άρθρα με κορίτσια να βγαίνουν έξω επειδή τα σορτς τους ήταν πολύ κοντά ή φορούσαν φανελάκι. Γιατί οι άνθρωποι δεν έρχονται αντιμέτωποι με αυτά τα δύο και δεν κάνουν τη δική τους στάση;», συνέχισαν.

«Σε ποιο σύμπαν θα πήγαινε ένας άνθρωπος ξυπόλητος στη Disneyland με όλα τα σκουπίδια, τα τρόφιμα, τις τσίχλες και τη βρωμιά κ.λπ. στο έδαφος; Αυτό είναι ένα καταφύγιο μικροβίων. Ζήτα βοήθεια, Μπιάνκα», έγραψε κάποιος.

Διαβάστε ακόμη: Η Bianca Censori βγήκε γυμνή ... ξανά! Κάλυψε με το κινητό της τα επίμαχα σημεία - Δίπλα ο Kanye West είναι ανενόχλητος (φωτό-βίντεο)

«Περπατάει σε βρόμικους δρόμους χωρίς παπούτσια. Μπορούμε να πούμε ότι είναι άσχημο;», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ