Το τζιν σικ της Τζένης Μπαλατσινού - Εξώφυλλο ως "ήρεμη δύναμη" μιλάει για όλα

"Θεωρώ πως οι ευκολίες στη ζωή… είναι μεγάλο ρίσκο"

Η Τζένη Μπαλατσινού πιο αποκαλυπτική από ποτέ, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Glow Magazine και την Μαρία Αραμπατζίδου.

Πόζαρε με ακαταμάχητο στιλ στο φακό του Κοσμά Κουμιανού φορώντας ένα total denim look από Max&Co και πράσινα sneakers Autry, Kalogirou, που μας ξετρέλαναν.

"Οι αλλαγές, κάποιες φορές, είναι αναπόφευκτες… όμως αυτό που ουσιαστικά μάς καθορίζει και μας εξελίσσει είναι οι επιλογές μας. Μου αρέσει που μεγαλώνω και αφαιρώ στερεότυπες ιδέες, φόβους, ενοχές. Μπορώ να πω πως εμπιστεύομαι περισσότερο τη ζωή σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως γιατί έχω περισσότερη πίστη σε εμένα.

Στον νεαρότερο εαυτό μου… θα του έλεγα να μην ακούσει ποτέ τις συμβουλές του μεγαλύτερου εαυτού του! Ο ασφαλέστερος τρόπος να εξελιχθείς είναι μέσα από τα λάθη σου.

Θεωρώ πως οι ευκολίες στη ζωή… είναι μεγάλο ρίσκο. Κι αυτό είναι κάτι που διδάχτηκα στη διαδρομή, μέσα από πολλές δυσκολίες, δουλειά, επιμονή και κόπο. Οπότε, ύστερα από τόσα χρόνια, μπορώ να πω ότι κάθε δυσκολία που συνάντησα ήταν τελικά μία ευκαιρία για να προχωρήσω και να εξελιχθώ.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Πολυξένη Μπαλατσινού - Μίνιμαλ look με σκούρο τζιν, μεταξωτό πουκάμισο με μανσέτες & πράσινα sneakers (φωτό)

Αδιαπραγμάτευτες για μένα... είναι οι αξίες του πολιτισμού όχι μόνο ως κατάστασης, καλλιέργειας, αισθητικής, αλλά ως στάσης ζωής στην καθημερινότητα. Το κέντρο μου ήταν πάντα σταθερό, δεν άλλαξε. Κι ίσως περισσότερο από ποτέ επιδιώκω να το ακολουθώ, να μην «ευτελίζω» τον εαυτό μου, ούτε να τον περιορίζω σε στερεότυπα."

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ