Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: Το συγκινητικό αντίο - «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…» (φωτό & βίντεο)

Η πρώτη του σύζυγος τον αποχαιρετά!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός,  Ξένια Καλογεροπούλου συγκλονίζει με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο είχαν παντρευτεί για σχεδόν μία δεκαετία και ήταν η πρώτη από τις τρείς συζύγους του.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης «έφυγε» από την ζωή χθες το μεσημέρι και η είδηση αυτή συγκίνησε όλον τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη»

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Φέρτη

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη.


Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Φέρτης: Ο ηθοποιός με την ωραιότερη φωνή ερωτεύτηκε 4 γυναίκες: Ξένια Καλογεροπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Μιμή Ντενίση & Μαρίνα Ψάλτη (φωτό & βίντεο)

«Το μόνο που θέλω είναι να θυμηθώ δύο πράγματα να σας πω. Το ένα είναι ότι εγώ όταν έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφτεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του. Ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιον τρόπο. Το άλλο είναι ότι κάποτε περνούσαμε άσχημα γιατί είχα κάνει πολλές αποβολές. Εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω: «Γιάννη μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας και το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη». Και μου είπε ο Γιάννης: «Ναι αγάπη μου ελπίζω κι εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη, γιατί είχε πολύ χιούμορ», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου.


Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 1963, χώρισαν όμως 9 χρόνια αργότερα.

Ο Γιάννης Φέρτης και η Ξένια Καλογεροπούλου χώρισαν, όταν ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Τάνια Τσανακλίδου

«Τι να κάνω ερωτεύτηκα», είχε πει σε συνέντευξη του μετά από πολλά χρόνια. Από την πλευρά της η Ξένια Καλογεροπούλου είχε πει ότι «κάποια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μου είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Είπα εντάξει και χωρίσαμε. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει «θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις". Εγώ όμως, του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω», ανέφερε. Στην ίδια συνέντευξη πάντως, είχε πει ότι οι δύο τους είχαν διατηρήσει άριστες σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Τον έχω & θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου με πολλή αγάπη» - «Στεναχωριέμαι πολύ που έφυγε με τέτοιο άδοξο τρόπο» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ